Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode Westdorpe slachtoffer van misdrijf

Toegevoegd: 05-07-2012, 10.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTDORPE - Het stoffelijk overschot dat gisteren is aangetroffen in de Kapittelstraat in Westdorpe is van een man. De politie gaat er van uit dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.  


De dode werd gisteren rond 11.30 uur gevonden in een sloot langs een weiland. Mensen die langs de sloot liepen vonden het lichaam. Een politiehelikopter heeft gisteren de omgeving afgespeurd. Ook is uitgebreid sporenonderzoek verricht. De politie heeft een zogenoemd Team Grootschalig Optreden, bestaande uit twintig rechercheurs, op de zaak gezet.  

Over de mogelijke toedracht doet de politie nog geen uitspraken. Wel vraagt de politie iedereen die in de buurt iets vreemds of bijzonders heeft gezien dit te melden via 0900 8844. 

Zie ook:
- 04/07/2012: Dode gevonden in sloot Westdorpe 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (5-7-2012 om 16:23)
Wat vreselijk voor de nabestaanden, ten eerste al dat je zoon/man of vriend vermoord is, maar helemaal dat hij achtergelaten is in de sloot, als oud vuil. Heel veel sterkte gewenst voor de familie
Cookie-instellingen beheren