Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee aanhoudingen bij café Vlissingen

Toegevoegd: 15-07-2012, 17.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag zijn een 22-jarige man en een 23-jarige man, beiden uit Vlissingen, bij ongeregeldheden voor een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen aangehouden. 

Iets na 03.00 uur werd een groepje mannen het café uitgezet omdat zij zich binnen vervelend gedroegen. Eenmaal buiten begon de groep op het terras te vechten met personeel en portiers van het café. De inmiddels gealarmeerde politie suste de ruzie met behulp van de portiers en hield de twee mannen aan.

De 22-jarige Vlissinger is aangehouden omdat hij een 16-jarige jongen uit Vlissingen in het gezicht sloeg. De 23-jarige man is aangehouden omdat hij, na verwijderd te zijn van het terras, bleef terug komen en telkens de confrontatie weer wilde aangaan.

Tegen de twee mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (20-7-2012 om 03:55)
Welja, neem een voorbeeld aqan Engeland, daar gebeurt niks tijdens het stappen.
Marijke (19-7-2012 om 19:40)
En het mes snijdt aan twee kanten: zo zien ze hun familie óók nog eens op de zondagmorgen aan het ontbijt!!!
Condor (17-7-2012 om 16:59)
Ben het helemaal met Marijke eens. Waarom moet het altijd zo laat (on)gezellig worden? Foute methode van de gemeentes, moeten gewoon terug naar Engelse tijden. Daar sluiten de pubs ook gewoon om 23.00 uur!
Marijke (16-7-2012 om 21:08)
Zomaar@ Ik denk dat ze om half twaalf hun zakken niet zo vol hebben zitten als 's-nachts om drie uur. Conclusie de rottigheid die ze dan evnetueel uithalen is dan ook een stuk minder. En Wouter, ik ben echt wel van deze tijd.Maar het is elk week-end prijs. Straffer aanpakken en een uitgaansverbod!!
Jan (16-7-2012 om 19:49)
@ Marijke, wat is dit nu voor kansloze opmerking, alsof je voor 12 uur geen rottigheid kan uithalen. De mensen verliezen een ding uit het oog en dat is dat het barpersoneel verantwoordelijk is voor het aantal verkochtte consumpties aan dat soort ruziezoekers. Maar ja de omzet he die is belangrijker
Bart (16-7-2012 om 15:56)
Als je alles zou sluiten op middernacht gaan al die groepjes over straat zwalken... Dat lijkt me juist een minder goed plan.. Mensen moeten wel hun handen af houden van andere mensen. Altijd triest om te lezen dat zoiets in je eigen woonplaats gebeurd.