Vrouw opgepakt wegens mishandeling

Toegevoegd: 18-07-2012, 21.41 uur

Door: Manfred Berrevoets
HULST - De politie Zeeland heeft woensdagmorgen in Hulst een 21-jarige vrouw uit de gemeente Hulst aangehouden in verband met een mishandeling.

De mishandeling vond zaterdag 14 juli rond 03.00 uur plaats in een horecagelegenheid in de Lange Nieuwstraat te Hulst. De vrouw gaf daar, zonder reden, een elleboogstoot in het gezicht van een 22-jarige vrouw uit de gemeente Hulst, die daardoor korte tijd bewusteloos raakte.

Na verhoor en betaling van een schikking van 300 euro kon 21-jarige vrouw, met een horeca-ontzegging van drie maanden, weer huiswaarts keren. Deze ontzegging is een maatregel van de Horeca Hulst in het kader van het convenant Veilig Uitgaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750