Bressiaanders en scouts op de vuist

Toegevoegd: 22-07-2012, 20.33 uur

Door: Roland de Jong
BRESKENS - Op het Spuiplein in Breskens is het zondag tot een handgemeen gekomen tussen enkele leden van een scoutinggroep en inwoners van Breskens.

Zondag werden rond 06.00 uur een 20-jarige man uit Breskens en twee andere inwoners van die plaats van 16 en 20 jaar oud opgepakt vanwege mishandeling. De drie waren met een groep op het Spuiplein in hun woonplaats waar op dat moment ook een scoutinggroep aanwezig was.

Er ontstond ruzie en de 20-jarige mishandelde daarbij twee 20-jarige mannen uit Liedekerke en Denderleeuw, beiden leiding van de scoutinggroep. Tijdens de ruzie werden ook enkele fietsen van de scoutinggroep beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750