Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groepje mishandelt jongen (15)

Toegevoegd: 26-07-2012, 10.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Woensdagavond is op de Loskade in Middelburg een 15-jarige Middelburger mishandeld.


De jongen was met een aantal vrienden aan het zwemmen in het Kanaal door Walcheren. Er ontstond wat onenigheid tussen de jongen en een aantal jongeren. Hij werd door hen geschopt en geslagen en liep hierbij een pijnlijke heup en letsel aan zijn oog op.

Vier jongeren in de leeftijd van 12- tot 16 jaar (twee meisjes en twee jongens) zijn aangehouden op verdenking van de mishandeling. Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eucalipta (29-7-2012 om 18:49)
@Chris Ik was er idd niet bij. Jij ook niet, dus moet je ook maar geloven wat jou verteld wordt, en hopelijk is dat dan de waarheid. @Cherilyn, nee wij waren ook niet altijd even lief, maar iemand het ziekenhuis in slaan, nee, daartoe hebben wij ons nooit verlaagd.
Chris (29-7-2012 om 16:51)
Ik ben er zeer nauw bij betrokken ja. Mijn dochter heeft die persoon van het slachtover getrokken en moest daarom een nachtje blijven.En twee andere hebben verder niks gedaan.Het gaat dus om een persoon.Is mijn dochter nu slecht dan.!!!!!!!!!!! . Of wij als ouders.Graag reactie hier op.
Eucalipta (28-7-2012 om 20:56)
Er zijn nogal wat lui die vinden dat je niet mag oordelen als je er niet bij was. Waarom deden jullie dan niks als je er zelf bij waren? Of waren jullie er zelf bij betrokken. En vooral Chris zit het nogal erg hoog, gezien de vele reacties. Toch een beetje geweten gekregen na alle reacties hier??
Cherilyn (28-7-2012 om 13:05)
Ik vind het knap dat jullie zo goed kunne oordelen als jullie er niet eens bij waren en het was niet een groepje tegen 1 iemand het was 1 tegen 1 en de jongen zit nog 20 dagen vast ja, jammer dat gelijk de ouders de schuld krijgen.. net of jullie allemaal zo lief waren ?
Astrid (28-7-2012 om 11:44)
Tjonge en maar commentaar leveren dat kunnen de mensen het beste idd waren jullie er bij nee dus niet gelijk oordelen en van het verhaal klopt helemaal niks van
Chris (27-7-2012 om 23:41)
Sommige mensen hebben echt moeite met lezen.Dus gelijk commentaar terwijl ze niks weten.Altijd lastig.
Cookie-instellingen beheren