Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groepje mishandelt jongen (15)

Toegevoegd: 26-07-2012, 10.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Woensdagavond is op de Loskade in Middelburg een 15-jarige Middelburger mishandeld.


De jongen was met een aantal vrienden aan het zwemmen in het Kanaal door Walcheren. Er ontstond wat onenigheid tussen de jongen en een aantal jongeren. Hij werd door hen geschopt en geslagen en liep hierbij een pijnlijke heup en letsel aan zijn oog op.

Vier jongeren in de leeftijd van 12- tot 16 jaar (twee meisjes en twee jongens) zijn aangehouden op verdenking van de mishandeling. Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wouter (26-7-2012 om 14:59)
Het is niet altijd de schuld van de ouders, maar wel altijd de wettelijke verantwoordelijk en aansprakelijkheid.
Lola (26-7-2012 om 14:41)
Eucalipta. tuurlijk wil je kinderen respect enz meegevn,leren,maar dit geval heeft niets met opvoeden te maken jongeren in de puberteit willen stoer doen meedoen met anderen . het is natuurlijk niet goed te praten , maar gelijk op de ouders schuiven is een beetje kort door de bocht.
Ad (26-7-2012 om 14:01)
Marco, opvoeden is inderdaad heel moeilijk, net als foutloos Nederlands schrijven.
Eucalipta (26-7-2012 om 13:50)
@Marco Nee, tuurlijk kunnen de ouders er niks aan doen. Ben je gek. Je gaat je kind toch niet opvoeden en leren respect voor anderen te hebben? Nergens voor nodig. Die kinderen van tegenwoordig kunnen dat best zelf. Net als die van jou, denk ik.
Marco (26-7-2012 om 13:22)
Ga niet zeggen dat dit de schuld van de ouders zijn vanwege opvoeding, elk ouder verwacht niet dat hun hun kind ineens een crimineel, moordenaar whatever is geworden, jullie oordelen te snel over ouders, wacht maar tot je zelf kinderen heb of al heb.
Jeffrey (26-7-2012 om 13:19)
Waarom zetten we niet gewoon een groot billboard op de markt neer waar dit soort daders loeigroot met gezicht en naam op afgebeeld staan, en daaronder een omschrijving van het gepleegde misdrijf? Dan is het gauw afgelopen met dit wangedrag.
Cookie-instellingen beheren