Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groepje mishandelt jongen (15)

Toegevoegd: 26-07-2012, 10.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Woensdagavond is op de Loskade in Middelburg een 15-jarige Middelburger mishandeld.


De jongen was met een aantal vrienden aan het zwemmen in het Kanaal door Walcheren. Er ontstond wat onenigheid tussen de jongen en een aantal jongeren. Hij werd door hen geschopt en geslagen en liep hierbij een pijnlijke heup en letsel aan zijn oog op.

Vier jongeren in de leeftijd van 12- tot 16 jaar (twee meisjes en twee jongens) zijn aangehouden op verdenking van de mishandeling. Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eucalipta (26-7-2012 om 18:13)
@Lola Puberteit?? Nou die heb ik, en nog veel meer mensen dan kennelijk overgeslagen. Toch wel jammer, want dan had ik ook allerlei rotzooi kunnen uithalen, dat werd dan toch goedgepraat, want ik kon er nl. niks aan doen. Het waren mijn hormonen!!!
Moeder (26-7-2012 om 16:37)
Opvoeding of geen opvoeding laat ze idd maar even afkoelen in een celletje zonder mobiel e.d. . In alle stilte !!! { tis toch alleen maar stoer om in de belangstelling te staan }
Willy (26-7-2012 om 16:31)
Wat een respectloze wereld gaat dit worden lees ook andere kranten voor nog geen euro al inmekaar getrapt.
Jacks (26-7-2012 om 15:40)
Gewoon pesterij en ook dat moet hard aangepakt worden. Maar we weten niet precies wat er is gebeurd. Ouders hebben inderdaad wel degelijk een verantwoordelijkheid hierin. Gewoon op internet zetten die jongelui met naam en toenaam.
Frank (26-7-2012 om 15:09)
15 jarige letsel toebrengen,en na verhoor in vrijheid gesteld,hoe is het toch allemaal mogelijk,sorry hoor maar een poosje in de cel op water en brood,zonder tv ipad en telefoon,zal ze hopelijk tot inkeer brengen.
M.O. (26-7-2012 om 15:06)
Na verhoor in vrijheid gesteld? Ach ja,waarom ook niet.
Cookie-instellingen beheren