Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groepje mishandelt jongen (15)

Toegevoegd: 26-07-2012, 10.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Woensdagavond is op de Loskade in Middelburg een 15-jarige Middelburger mishandeld.


De jongen was met een aantal vrienden aan het zwemmen in het Kanaal door Walcheren. Er ontstond wat onenigheid tussen de jongen en een aantal jongeren. Hij werd door hen geschopt en geslagen en liep hierbij een pijnlijke heup en letsel aan zijn oog op.

Vier jongeren in de leeftijd van 12- tot 16 jaar (twee meisjes en twee jongens) zijn aangehouden op verdenking van de mishandeling. Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (27-7-2012 om 22:37)
Met meerdere mensen tegen een en dan naar huis gestuurd worden.....onbegrijpelijk. Hopelijk komen die helden ook nog eens aan de beurt.
Chris (27-7-2012 om 21:55)
Beoordeel niet voordat je alles weet. Oja die jongen zit verrlopig nog 3 weken vast. Zo nu is iedereen een beetje op de hooghte en kunnen jullie verder met klagen overr een verhaal waar bijna niks van waar is. Moest het even kwijt.
Chris (27-7-2012 om 21:55)
Om te beginnen weten de meeste blijkbaar niet wat er werkelijk aan de hand was. Opvoeding whawha dat proberen we allemaal zo goed mogelijk,toch.De jongen is inderdaad in elkaar geslagen door 1 andere jongen en is er afgehaald door een meisje die er voor op kwam.
Wees eerlijk (27-7-2012 om 11:38)
Wees gewoon eerlijk en geef toe, veel kinderen tegenwoordig zijn komplete aso's met een grote *** van heb ik jou daar. geen wonder dat ze ook vechten als straatschoffies. en ja, dat zijn kinderen van ouders. maar die hebben het zeker te druk of zo ? mijn probleem is het niet hoor !
Smet (27-7-2012 om 09:12)
Vroeger werd er natuurlijk nooit gevochten :-( Vechtpartijtjes zijn van alle tijden en zullen ook altijd blijven bestaan. Jammer voor diegene die het slachtoffer is en beterschap met het oog, maar laten we niet beginnen roepen over 'de jeug van tegenwoordig'.
Marco (26-7-2012 om 19:10)
@Anderen die het beter weten. Tot dat het JOU en kind overkomt, ga je ook zeggen dat je dit niet verwachte dat mijn kind toch de dader was/is. Het is zeker niet goed te praten maar ik wordt er gewoon pissed van dat ouders vaak op aangekeken wordt, ik zal er misschien ook last van krijgen.
Cookie-instellingen beheren