Weerbericht:
Vandaag af en toe zon en tot de avond overwegend droog. Morgen veel regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Drie visstropers opgepakt in Rilland

Toegevoegd: 13-08-2012, 16.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - De Waterpolitie heeft op zaterdagavond drie visstropers aangehouden in Rilland. De politie werkte hiervoor samen met medewerkers van de Provincie Zeeland en de Sportvisserij Zuidwest Nederland. 

De aanhoudingen vonden omstreeks 22.55 uur plaats aan de Doumoulinweg in Rilland. De stropers hadden een buit van zeventien stuks paling, vijf schietfuiken en een vleugelfuik bij zich. Dit alles blijkt afkomstig te zijn uit de Bathse kreek van Staatsbosbeheer, dat ook wel bekend staat als Natura2000 gebied. In dit gebied is het verboden te vissen en worden ook geen vergunningen verleend.  

De politie heeft de fuiken in beslaggenomen en de paling teruggezet in de Bathse kreek. Tegen de drie visstropers is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hil (13-8-2012 om 20:11)
De visboer was goed koper geweest . ha ha de boete voor 1 paling is al 80 euro. en dat maal 17 .
Renata (13-8-2012 om 17:59)
Stropen in Natura gebied, hoe aso kan je zijn. Hoge boetes s.v.p.
Cookie-instellingen beheren