Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij vechtpartij Mburg

Toegevoegd: 22-08-2012, 22.13 uur - Update: 23-08-2012, 09.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een vechtpartij tussen een aantal meisjes op het Groene Woud in Middelburg zijn woensdagavond rond 20.15 uur vier gewonden gevallen. Bij de vechtpartij werd een knuppel en een mes gebruikt.  


Om 20.10 uur ontstond het gevecht. Toen de politie ter plaatse kwam, bleken drie mensen gewond te zijn, de daders waren net gevlucht. Drie meisjes uit Middelburg van 14, 15 en 16 jaar werden ietsje verderop op de Langevielesingel aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie denkt dat ze bij de vechtpartij betrokken waren.  

Omdat sprake was van drie gewonden kwamen evenzoveel ambulances ter plaatse. Een man hielp de slachtoffers tijdens het gevecht en raakte hierbij aan zijn hoofd gewond. Hij is ter plaatse medisch verzorgd en hoefde niet naar het ziekenhuis. De slachtoffers: een vrouw (21) uit Vlissingen en een andere vrouw/meisje zijn voor nader onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De Vlissingse had een messteek in haar rug opgelopen, terwijl het andere slachtoffer een flinke hoofdwond had. 

Tussen Het Groene Woud en de Langevielesingel is de weg lange tijd afgesloten geweest voor het politieonderzoek. Een politiehond heeft gezocht naar een wapen. Wat de oorzaak van de vechtpartij was, is vooralsnog onbekend.

Omstreeks 22.00 uur was het politieonderzoek in de omgeving afgerond en werd de afzetting opgeheven.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moicha (25-8-2012 om 16:21)
@ikke 3 ambulances voor uitschot? Nee voor de gewonden, lezen is ook een vak Omdat het bij stromenwijkwas is het gelijk een slechte wijk? Omdat het om minderjarige gaat kijken we nu argwanend naar meiden vanaf 14 jr? En hebben de ouders geen opvoeding gegeven? Mensen waar gaat dat met jullie heen?
Johanna (24-8-2012 om 20:00)
Het wordt hoe langer hoe gekker! En dan hebben de mensen hier in Zeeland het over Rotterdam! (Daar ben ik opgegroeid en het kwam niet in ons op om met een mes en een knuppel over straat te lopen)
Ikke (24-8-2012 om 17:30)
3 ambulances voor dat uitschot! En wie gaat dat betalen? De eerlijke belastingbetaler zeker.
Dirgni (24-8-2012 om 16:19)
Robbie(23-08) "zonder coffeeshop gebeurt dit ook", wat een achterlijke reactie. Na een joint word je even rustig, maar bij veelvuldig gebruik wordt men na verloop van tijd agressief (ontwenningsverschijnselen). Een pluim voor deze burgemeester, weg met al die coffeeshop, allemaal opdoeken! Laat iedereen maar gewoon leren functioneren, zonder alcohol of drugs, dan pas wordt het rustig! Wie zegt dat hier drugsmisbruik de oorzaak was? Denk voortaan langer na voordat je zo'n reactie plaats.
Ikke (24-8-2012 om 15:29)
@Robbie, sorry hoor maar wat heeft dit hele gebeuren dan met een coffieshop te maken, daar gaat het hier toch helemaal niet om. Ik begrijp niet wat die puber tegenwoordig mankeren, ik speelde op mn 14de nog stiekem met mn barbie's. Straf deze meiden maar en hard ook.
Pippa (24-8-2012 om 12:12)
Iemand .wat er ook gebeurt is doet er weinig toe,een mes en een honkbalknuppel bij je hebben ? is dat normaal ?niet voor mensen met gezond verstand!! francoise heeft gelijk!
Cookie-instellingen beheren