Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Dode automobilist is 24 jarige man

Toegevoegd: 01-09-2012, 12.48 uur
Het slachtoffer komt uit de gemeente Delft.
Het slachtoffer komt uit de gemeente Delft.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De automobilist die vanochtend in Krabbendijke om het leven kwam bij een aanrijding met een trein is een 24-jarige man uit de gemeente Delft. Dat heeft de politie zojuist gemeld.


De auto van de man werd rond 05.25 uur op de bewaakte spoorwegovergang op de kruising Noordelijke Parallelweg - Lapdijk, vlakbij de Noorddijk geraakt door een goederentrein welke afval vervoerde. Ter plekke bleek dat het slachtoffer niet meer te redden was. Hij overleed ter plekke.

Er ontstond een grote ravage. Over enkele honderden meters lagen brokstukken van de auto. De Zeeuwse politie heeft samen met de spoorwegpolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) onderzoek gedaan naar de toedracht van het fatale ongeluk. De politie kon vanmiddag nog niet zeggen wat er precies is gebeurd.

Vanwege de aanrijding was er urenlang geen treinverkeer mogelijk tussen de stations Bergen op Zoom en Kruiningen -Yerseke. Reizigers moesten rekening houden met een vertraging van 30 tot 45 minuten. Er werden bussen ingezet.

Rond 09.00 uur kon het voertuig worden geborgen. Ongeveer een half uur later kon de spoorlijn weer worden vrijgegeven.

Zie ook:
- Fatale aanrijding auto-trein (01-09-2012)  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MeneerKaktus (2-9-2012 om 11:35)
Sterkte met dit verlies voor famillie+nabestaanden.
Marina (2-9-2012 om 10:19)
@A.Cijvat, foto's gezien van de lokatie, het was donker? Allerlei onderdelen van de auto lagen verspreid op het spoor. Kan me voorstellen dat je alles bij elkaar wilt hebben en niet dat een trein ontspoort omdat iets is blijven liggen dat gevaar oplevert! Sterkte aan betrokken en familie v.jongeman
Onbegrijpelijk (1-9-2012 om 23:30)
@A Cijvat .... J.C. wat kunnen mensen toch domme reacties plaatsen. Als je niets zinnigs te zeggen hebt, reageer dan beter niet. Meer woorden wil ik er niet aan spenderen.
Hans (1-9-2012 om 22:01)
@Cijvat Een auto is niet zomaar opgeruimd zoals u kunt zien, d'r was niet veel meer van over...
M. (1-9-2012 om 19:43)
@A.Cijvat : mischien zat om de persoon in Dusseldorf geen auto? Dat scheelt nl nogal...sterkte aan alle betrokkenen.
Marijn (1-9-2012 om 19:30)
@ A Cijvat Vergeet niet dat het hier niet om een persoon ging, maar om een complete auto. Dat maakt het iets gecompliceerder, en dus is er ook meer tijd nodig. Ik heb meerdere malen in een trein gezeten waar een persoon voor sprong, dat kostte ook zo'n anderhalf uur voor alles was afgewikkeld.
Cookie-instellingen beheren