Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Dode automobilist is 24 jarige man

Toegevoegd: 01-09-2012, 12.48 uur
Het slachtoffer komt uit de gemeente Delft.
Het slachtoffer komt uit de gemeente Delft.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De automobilist die vanochtend in Krabbendijke om het leven kwam bij een aanrijding met een trein is een 24-jarige man uit de gemeente Delft. Dat heeft de politie zojuist gemeld.


De auto van de man werd rond 05.25 uur op de bewaakte spoorwegovergang op de kruising Noordelijke Parallelweg - Lapdijk, vlakbij de Noorddijk geraakt door een goederentrein welke afval vervoerde. Ter plekke bleek dat het slachtoffer niet meer te redden was. Hij overleed ter plekke.

Er ontstond een grote ravage. Over enkele honderden meters lagen brokstukken van de auto. De Zeeuwse politie heeft samen met de spoorwegpolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) onderzoek gedaan naar de toedracht van het fatale ongeluk. De politie kon vanmiddag nog niet zeggen wat er precies is gebeurd.

Vanwege de aanrijding was er urenlang geen treinverkeer mogelijk tussen de stations Bergen op Zoom en Kruiningen -Yerseke. Reizigers moesten rekening houden met een vertraging van 30 tot 45 minuten. Er werden bussen ingezet.

Rond 09.00 uur kon het voertuig worden geborgen. Ongeveer een half uur later kon de spoorlijn weer worden vrijgegeven.

Zie ook:
- Fatale aanrijding auto-trein (01-09-2012)  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jack (1-9-2012 om 19:27)
Triest en erg dat het gebeurdt is,nog erger dat iemand als A.Cijvat zo,n reactie neer zet.
Meee (1-9-2012 om 19:15)
Wat een dom bericht A Cijvat. Graag wat respect. Veel sterkte aan de nabestaanden.
Gerard (1-9-2012 om 19:05)
@ A Cijvat: In bijv Belgie word heel snel een auto weg gesleept na een ongeval zodat het verkeer weer door kan. De overleden persoon word dan uit het voertuig gehaald in bijv een garage oid. Menselijik gezien vind ik het netjes dat hier in NL eerst alles word afgehandeld en dan pas word vrijgegeven
Gerard (1-9-2012 om 18:44)
Schaamt u Cijvat! Wat is een uur bij zo'n tragedie? Ik heb de brokstukken zie liggen en de mannen bezig gezien. Ik wens deze mensen heel veel sterkte! En de familie alles wat nodig is om deze klap te verwerken. Allen die hier nauw bij betrokken zijn heel veel kracht toegewenst.
Lila (1-9-2012 om 18:27)
A Cijvat, waar maakt u zich druk om! Het is al erg genoeg en om nou over een paar uurtjes te zeuren sorry. Dat vind ik in deze situatie zeer ongepast! Familie veel sterkte en gecondoleerd!
Marien (1-9-2012 om 18:00)
A. Cijvat, je kunt je toch wel voorstellen dat de hulpverleners en bergers die tijd nodig hebben om hun werk naar behoren uit te voeren. Sterkte voor alle betrokkenen....
Cookie-instellingen beheren