Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Man overvallen in Vlissingen

Toegevoegd: 25-10-2012, 01.53 uur - Update: 25-10-2012, 13.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Twee jongens hebben woensdagavond rond middernacht een 58-jarige man uit Oost-Souburg in de Coosje Buskenstraat in Vlissingen overvallen.  


De man had op het moment van de overval een geldzak bij zich welke hij vermoedelijk wilde storten bij een automaat in de straat. Hiervoor had de man zijn auto voor de geldautomaat geparkeerd. De politie is op zoek naar de twee daders en getuigen van de overval.

Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om twee donkere jongens, met donkere kleding, rastahaar en een ijsmuts. De overvallers zijn lopend via de Walstraat gevlucht.  

Na de overval heeft de politie onderzoek gedaan naar mogelijke sporen. De auto van de man is vervolgens weggesleept voor onderzoek. Volgens de politie hebben de daders een buit van enkele duizenden euro's.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de rechter (25-10-2012 om 09:38)
Het is een slimme ondernemer, om 2400 uur een zak met geld in een kluis te deponeren hij was waarschijnlijk ook nog alleen, een beetje dom zou ik zeggen, De rekening van alles wat dit gekost heeft,inzet politie,auto wegslepen enz enz door deze slimme ondernemer laten betalen jan de rechter
Pietje (25-10-2012 om 06:36)
Vlissingen wordt veikliger, aldus de burgervader. ben blij dat ik er niet meer woon, en af en toe overdag daar aanwezig ben.
Pangx (25-10-2012 om 02:42)
Schandalig van de beroving!
Francois (25-10-2012 om 02:15)
In feite een ordinaire straatroof, maar de manier waarop, het word steeds gekker hier in ZLD.... Sterkte aan het slachtoffer en hopelijk genoeg aanknopingspunten om deze trieste figuren te pakken.
Cookie-instellingen beheren