Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Autobrand op Arnebrug M'burg

Toegevoegd: 02-11-2012, 10.00 uur
De auto liep grote schade op.
De auto liep grote schade op.
© Foto: Kees Marijs
Door: Rens Marijs
MIDDELBURG - Donderdagavond is ter hoogte van de Arnebrug tussen Arnemuiden en Middelburg een auto door brand verwoest.


Rond 19.10 werd de brandweer gealarmeerd. De bestuurder merkte dat de auto trekkracht begon te verliezen en zette zijn voertuig aan de kant. Even later sloegen de vlammen uit de auto. Bij aankomst stond de voorkant van de auto al in brand.

De brandweer heeft de brand geblust en het wegdek gereinigd. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brandstof (2-11-2012 om 21:01)
E10 is een mengsel van 90 procent fossiele brandstof en 10 procent ethanol. Voor ongeveer 10% van de auto's is E10 niet geschikt. Bij deze groep auto's bestaat de kans dat de ethanol uit de E10 bepaalde rubber en kunststof afdichtingen, keerringen en pakkingen aantast. die 10% 98 tanken dus !!
Bertje (2-11-2012 om 17:45)
@ visitor, wat is E10 en zit dat in alle brandstof soorten ? is dit weer een verplicht iets om oude auto's om zeep te helpen ? helpen van die busjes met ultra giftige additieven daar tegen ?
Visitor (2-11-2012 om 16:38)
Ik vermoed benzine slang lek,met de komst van de E10 zoals dat heef gaan vele slangen en pakkingen kapot,laat daarom u benzine slangen nakijken/vervangen, als het betreft een oudere model auto ZEKER doen!
Een andere automobilist (2-11-2012 om 16:18)
@automobilist. Ondeugdelijke elektrische verbindingen, het gebruik van kroonsteentje en plakband i.p.v. goede connectoren. Uitgedroogde benzineslangetjes of ondeugdelijke klemmen op de slangetjes. Los hangende bedrading of benzineslangen die doorschuren met kortsluiting of lekkage als gevolg!
Peelander (2-11-2012 om 15:48)
Oorzaak: de driehoek > brandbare stof > zuurstof > ontbrandingstemperatuur! Voorkomen: Fietsen
Johan (2-11-2012 om 15:46)
Ik denk meestal een elektrische oorzaak of olie/brandstof lekkage op hete delen. oplossing: goed onderhoud (laten) plegen en met regelmaat zelf eens onder de motorkap kijken of alles er nog goed uitziet, ook een leek kan zien of iets normaal is of dat er misschien naar gekeken moet worden.
Cookie-instellingen beheren