Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning uitgebrand in Westdorpe

Toegevoegd: 04-11-2012, 02.18 uur
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Een woning aan de Graafjansdijk B in Westdorpe is in de nacht van zaterdag op zondag volledig door brand verwoest. 
 
De brand in de dijkwoning werd rond 23.55 uur ontdekt en brak vermoedelijk uit in de woonkamer. De bewoner kon zich op tijd in veiligheid brengen, maar de vlammen grepen snel om zich heen. De brand was al snel uitslaand.
 
De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette in totaal twee blusvoertuigen en een hoogwerker in. De brandweer had het vuur vrij snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de brand grote schade aanrichte. De woning brandde binnen volledig uit. Het pand is onbewoonbaar verklaard. Een medewerker van de Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade af te handelen.


De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hendrik (4-11-2012 om 16:40)
Sterkte voor diegene die dit doormaken... Het zou je huis maar zijn
Nicole (4-11-2012 om 13:06)
Wat heb ik te doen met de bewoners. Mensen veel sterkte. Uit ervaring weet ik dat een kleine brand al heel veel impact heeft, laat staan dit.
Jannet en pedro (4-11-2012 om 11:45)
Verschrikkelijk voor die bewoner we leven met hem mee!
Cookie-instellingen beheren