Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie-inval in Hulst, zeven arrestaties

Toegevoegd: 17-11-2012, 11.33 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vrijdagavond in Hulst zeven personen aangehouden op verdenking van bezit en handel in verdovende middelen. Vijf van hen werden opgepakt tijdens een inval.


De politie hield 's avonds rond 20.30 uur twee mannen uit Hulst aan op verdenking van het bezit van softdrugs. De arrestanten waren mannen van 19 en 25 jaar oud uit Hulst. Na deze aanhoudingen deed de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie een inval in een woning aan de Churchillweg in Hulst.

Bij de inval werd de 54-jarige bewoner aangehouden. Ook een 17-jarige jongen, een 18-jarige man, een 19-jarige man (allen uit de gemeente Hulst) en een 27-jarige man zonder vaste woon- of verlijfplaats, die zich in de woning bevonden zijn aangehouden.

In de woning is ruim 300 gram weed en een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Tevens is er een vuurwapen in beslag genomen. De 54-jarige bewoner, de 17-jarige jongen en de 19-jarige man zijn voor nader verhoor overgebracht naar Torentijd. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (17-11-2012 om 18:39)
Er rijd veel meer politie door de wijk de laatste tijd, maar daar hebben die gasten geen probleem mee, het word tijd dat dat pand eens definitief gesloten word, alle scholieren van de scholen in de buurt weten wat daar te halen valt, de buurt holt achteruit, pak dit nou eens goed aan .
Bewoner churchillweg (17-11-2012 om 18:22)
Hulde aan dit politieoptreden. Door deze figuren verloedert onze eens zo gezellige straat, we voelen ons onveilig. Het kan toch niet zo zijn dat ze straks weer gewoon doorgaan. De burgemeester moet gewoon deze panden sluiten. Hopenlijk krijgen we dan weer wat rust in onze wijk.
Lucien (17-11-2012 om 16:21)
Puike actie van de politie .
Jorin de schrijver (17-11-2012 om 15:50)
Goed voor die jongens wie het eerst lach lach het harst wil stoer doen met verkopen maar nu zijn ze aan het huilen in een celletje
Hulpusch (17-11-2012 om 15:42)
Ik vind dat alle personen die in verdovende middelen handelen zeer streng gestraft moeten worden want diverse mensen laten het loodje en zo niet dan vallen ze op kosten van de gemeenschap ik vind dat dood door schuld
Jos (17-11-2012 om 12:24)
Goed zo politie! Hopelijk vermindert de overlast voor die supermarkt daar dan ook een beetje. Veel (oudere) buurtbewoners zijn bang om door die groep respectloze 'hangjongeren' /scholieren te gaan om boodschappen te kunnen doen... Over het onnodig straatvuil zal ik het dan nog maar niet hebben...
Cookie-instellingen beheren