Weerbericht:
Overwegend bewolkt, af en toe regen. Morgen enkele buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ongeluk N57 Middelburg valt erg mee

Toegevoegd: 30-11-2012, 13.28 uur
De automobiliste bleef ongedeerd.
De automobiliste bleef ongedeerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn vanmiddag met spoed uitgerukt voor een ongeluk op de N57 in Middelburg. De situatie bleek ter plekke erg mee te vallen. 
 
Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur op de Havenpoortweg, vlakbij de rotonde op de kruising met de President Rooseveltlaan. Het ging om een eenzijdig ongeluk. Een automobiliste was met haar auto van de weg geraakt en vlakbij een watergang tot stilstand gekomen. De inzittende bleef echter ongedeerd.
 
De hulpdiensten kregen echter de melding binnen dat het zou gaan om een ernstig ongeluk en zodoende gingen de politie en de brandweer met spoed ter plekke. Ook werden twee bergingsvoertuigen ter plaatse gestuurd. De vrouw kon zelf uit haar auto komen en liep geen letsel op.
 
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weer de weg op getrokken.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener @ Kees (3-12-2012 om 11:32)
Als professioneel hulpverlener adviseer ik in dergelijke gevallen toch echt 112 te bellen. De locatie alleen al zorgt voor een gevaarlijke situatie. Daar is 8844 echt niet voor!
Kees (30-11-2012 om 21:11)
Blijkbaar weten veel mensen niet dat je voor dergelijke ongevallen zonder letsel niet 112, maar 0900-TUIG belt (ofwel 0900-8844).
Hans (30-11-2012 om 15:02)
Oh, daar vliegen ze regelmatig uit de bocht. Verbaast? Nee niet echt. Als je er niet goed bekend bent denk je met gemak om de rotonde te kunnen rijden. Staat er plotseling een lantaarnpaal en is de bocht veel te scherp. Is niet het eerste en niet het laatste ongeval.