Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bromfietser gewond bij Kapelle

Toegevoegd: 10-01-2013, 10.41 uur - Update: 10-01-2013, 16.13 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een aanrijding is vanochtend in Kapelle een 17-jarige bromfietser zwaargewond geraakt. De jongen werd aangereden door een automobilist die de jongen ter hoogte van de kruising over het hoofd zag.


De bromfietser kwam rond 08.20 uur op de kruising Smokkelhoekweg - Kloosterweg in botsing met een personenauto. De bromfietser kwam uit de richting van Kapelle en was op weg naar Hansweert. Op de rotonde werd hij aangereden door een 45-jarige automobilist uit Arnemuiden.

De jongen kwam ten val en belandde enkele meters verder in de berm. Volgens de politie was er onder meer sprake van een open botbreuk. De 45-jarige automobilist verleende eerste hulp bij de jongen en wachtte tot de ambulance ter plekke was. Naast de ambulancedienst werd ook de traumahelikopter ingezet.
 
De helikopter landde op een veldje bij een nabij gelegen woning. De patiënt is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De trauma-arts reed mee en daarom vloog de helikopter hierna naar het ziekenhuis in Goes. De brandweer stond stand-by bij de landing.

De automobilist heeft op het bureau een verklaring afgelegd. Ook zijn er door de agenten ter plaatse getuigenverklaringen opgenomen. Medewerkers van het Verkeersongevallenanalyseteam zijn naar de ongevalsplaats gegaan om daar een onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mandy (11-1-2013 om 09:55)
Jongens jongens.... slowrider traag van begrip? wat een aanstellerij dat iedereen hier op moet reageren... ! En Brommerrijder, veel sterkte toegewenst!
Omdat t kan (11-1-2013 om 07:13)
@slowrider Ik heb op 10 jan, 10:43 naar dit bericht gekeken, toen net online! Op dat moment stond het woord trauma er zeker wel bij! Probeer nu even niet zo bij de hand te doen en jezelf hieruit te redden! Geef gewoon toe dat je niet zo slim geweest bent met het plaatsen van je ondoordachte reactie.
Peter (11-1-2013 om 00:33)
@ Slowrider,Ook al probeer je jezelf er nu uit te praten, dat het woordje "trauma" niet voor arts heeft gestaan.... Voortaan even op google zoeken, een ambulance heeft ook geen arts aan boord, alleen een chauffeur en een verpleegkundige.
SlowRider (10-1-2013 om 21:04)
Aan al die bet-weters...het woordje TRAUMA, voor het woordje arts, stond er vanmorgen toen ik reageerde niet bij dus denk even na voordat je wat zegt !
Hannah (10-1-2013 om 17:26)
Heel veel sterkte voor het slachtoffer en de familie ervan! Het zoveelste slachtoffer op deze afslag...zou de gemeente Kapelle hiervan leren en eens iets aan deze gevaarlijke situatie kunnen doen? Maak een optelsom van het aantal ongevallen en onderneem actie!!
Rien (10-1-2013 om 16:29)
Iedereen heeft commentaar op die slowrider gaat nergens over bromfietser sterkte en beterschap is daar een komische situatie met fietspad aan verkeerde kant heb zelf ook een keer bijna een fietser aangereden gelukkig ging het goed maar ik zat verkeerd daar dus oppassen
Cookie-instellingen beheren