Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten overval minderjarig

Toegevoegd: 25-03-2013, 22.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De twee verdachten die de politie maandag heeft aangehouden naar aanleiding van de overval op een tankstation in Middelburg zijn beiden nog minderjarig. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Een paar minuten na half vijf vanmiddag kwamen twee jongemannen de shop van Texaco-tankstation De Punt aan de Rotterdamsekaai binnen. Ze bedreigden de aanwezige medewerker met een steekwapen. De twee gingen er kort daarop met een buit van door. Wat er precies is meegenomen wil de politie niet bekendmaken.

De medewerker heeft na de overval direct de politie gewaarschuwd. Het signalement werd verspreid onder de dienstdoende agenten en na een half uur zoeken werden twee verdachten aangetroffen in de omgeving van de Seisweg. De twee voldeden volledig aan het signalement dat de medewerker van het tankstation had opgegeven.

De verdachten zijn jongens van 16 en 17 jaar oud uit Middelburg. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau, in verzekering gesteld en vervolgens overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Toen de beide jongens werden ingesloten zijn ze gefouilleerd. Bij die fouillering zijn goederen aangetroffen die mogelijk afkomstig zijn uit het tankstation.

Het politieonderzoek is nu nog in volle gang.

Zie ook:

Overval Middelburg, verdachten opgepakt (25-03-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (26-3-2013 om 00:46)
Deze jongens verdienen gewoon een volwaardige "grote mensen" straf. Waarmee ik niet wil zeggen dat volwassenen dit wel mogen doen. Is gewoon onaanvaardbaar gedrag. Zij bedenken niet wat dit voor heeft voor het slachtoffer voor gevolgen heeft. Geld willen hebben is in hun enige motivatie.
Peter (25-3-2013 om 23:54)
Aan een schandpaal zetten donderdag op de markt.
Yuri (25-3-2013 om 23:08)
Triest... 't zal je kind maar zijn...
Koos S. (25-3-2013 om 23:05)
Als ze zo flink zijn om een volwassen misdaad te plegen moeten ze ook maar de volwassen straf dragen. Het zou toch van de zotte zijn als straks iedereen een minderjarige een overval zou laten plegen omdat ze er dan 'goed' mee weg komen?!!
Cor (25-3-2013 om 22:59)
Fijn dat ze gelijk gepakt zijn. Weer van de blagen die al zo vroeg verpest zijn. Hopen op een passende straf. Dat kamp idee van Lubbers indertijd was zo gek nog niet. Gewoon bootcamp lijkt me het gezondste, eerst maar eens leren wat werken voor je geld inhoudt...
Monique (25-3-2013 om 22:36)
Wat een leeftijd om met steekwapens rond te lopen...en er dan ook nog een hard werkend iemand mee te bedreigen en de boel te bestelen....Je zal zo'n bericht maar thuiskrijgen over je zoon. Hier kan geen gewone opvoeding meer iets aan doen. Met enkels geketend naar Siberie op strafkamp!!
Cookie-instellingen beheren