Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km
-->

Dood man vermoedelijk misdrijf

Toegevoegd: 18-04-2013, 07.22 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - In Sas van Gent is vanochtend een dode man aangetroffen. Hij is vermoedelijk om het leven gekomen door een misdrijf.


De man, een 48-jarige bewoner, werd volgens de politie rond 05.40 uur gevonden in een woning aan de Baljuwstraat. De politie stelt een onderzoek in. De omgeving van het huis is afgezet met linten. De recherche heeft tot nu toe met name op straat gezocht naar sporen. Later zal onderzoek worden gedaan in de woning waar het slachtoffer ligt.

Rechercheurs ondervragen getuigen en de technisch rechercheurs van de afdeling Forensische Opsporing onderzoeken de woning. Rechercheurs uit West-Brabant en Zeeland werken samen aan de zaak. De verwachting is dat het onderzoek ter plekke nog zeker de hele dag gaat duren.

De laatste keer dat Zeeland werd opgeschrikt door een moord was in oktober 2012. Toen werd in Axel de 86-jarige John Smidt om het leven gebracht. Hij werd teruggevonden in Westdorpe.

De afgelopen jaren vonden in Zeeuws-Vlaanderen meer moorden plaats. Zo werd slechts enkele maanden voor de moord in Axel een dode man gevonden in Westdorpe. Ook hij bleek het slachtoffer te zijn van een misdrijf.

Zie ook:
Dossier Moord en Doodslag in Zeeland

-->

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (19-4-2013 om 15:34)
R.I.P. waarom??? Zoals ik je kende was je altijd vriendelijk. Wil iedereen heel veel sterkte wensen. Hoop dat ze de persoon die dit gedaan heeft zo snel mogelijk te pakken krijgen
Sjors (19-4-2013 om 13:23)
sterkte aan de nabestaanden
Anoniem (18-4-2013 om 20:39)
Waarom? We zullen je missen! Heel veel Sterkte voor de Familie.....
Weer zo een... (18-4-2013 om 15:53)
@Vlissingse waar baseer jij je op? Wat heeft het uitkleden door Den Haag hiermee te maken? Het slaat echt nergens op wat je zegt en waar haal je überhaupt de informatie vandaan? En waar is de onderbouwing van jouw speculaties? Ga iets nuttigs doen ofzo.. ipv hier onzin te verkondigen... Pfff
Anneke (18-4-2013 om 13:16)
Sterkte voor de familie en je naaste collega's
Astrid (18-4-2013 om 11:49)
Een gezin moet man en vader missen. Als collega werd hij hier ontzettend gewaardeerd. Altijd vrolijk. Kan het nog steeds niet geloven. Sterkte aan de familie toegewenst.
Cookie-instellingen beheren