Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote zoekactie naar vermiste duiker

Toegevoegd: 18-05-2013, 12.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGHSLUIS - In de Oosterschelde bij Burghsluis wordt op dit moment gezocht naar een vermiste Belgische duiker.  

Even na 9.30 uur werd er alarm geslagen voor de vermissing. De duiker was op 30 meter diepte aan het duiken toen zijn buddy hem uit het oog verloor. De buddy belde vervolgens 112. Direct hierna zijn de reddingboten van de KNRM van Neeltje Jans gealarmeerd. Ook zijn er boten van de politie, brandweer en Rijkswaterstaat ingezet. Daarnaast is er een helikopter van de politie ter plaatse geweest om te zoeken. 


Uit voorzorg stonden er twee ambulances en een traumahelikopter stand-by. Een duikteam van de marine is onderweg om ook onder water naar de vermiste persoon te zoeken. 


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (18-5-2013 om 12:40)
Alweer en duiker vermist en natuurlijke en heel groep hulpverleners erbij. Hoeveel kost dit grapje elke keer.In mijn ogen er moet en volledige duikverbod in zeeland. Als je wil duiken doe maar in de plaatselijke zwembad. Wordt je daar vermist kan wij je makkelijke vinden.
Jos (18-5-2013 om 12:37)
Het lijkt er wel op of die vrijetijds duikers het nooit leren, lijn elkaar aan zodat je elkaar niet kwijt kan raken. Het is misschien een belemmering maar elke zoektocht kost kapitale aan geld en onnodige inzet van hulpdiensten die niet ergens anders ingezet kunnen worden.
Cookie-instellingen beheren