Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandelt echtgenote in Tholen

Toegevoegd: 17-09-2013, 09.47 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - De politie heeft maandagavond een 22-jarige man uit Tholen aangehouden omdat hij zijn 20-jarige echtgenote mishandeld zou hebben.

De mishandeling werd kort na 19.00uur gemeld bij de politie. Toen agenten bij de woning in Tholen kwamen, bleek de verdachte niet meer aanwezig was. De verdachte zou zijn vrouw mishandeld hebben waardoor ze verwondingen aan gezicht en handen had opgelopen. Zij heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen.


De agenten zijn op zoek gegaan naar de verdachte en troffen hem rond 21.00 uur aan bij het politiebureau in Tholen waar hij zichzelf kwam melden. Hij is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elisabeth (17-9-2013 om 16:17)
Die jongen getrouwd met z'n 22 jaar? Laat hij maar eerst leren om zijn handen te gebruiken om de afwas te doen i.p.v. te slaan.
Jan van Vlissingen (17-9-2013 om 10:31)
Spuitje geven die vent!
Cookie-instellingen beheren