Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Flinke vuistslag voor overvaller Hulst

Toegevoegd: 05-10-2013, 14.50 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Vrijdagavond heeft een onbekende man geprobeerd een 17-jarige jongen uit Hulst in het park bij het Havenfort van zijn geld te beroven. Door kordaat optreden van de jongen sloeg de overvaller op de vlucht.


Om 22.25 uur reed de jongen op zijn fiets vanaf het Havenfort in Hulst op het fietspad door het park. Daar werd hij opgeschrikt door een onbekende man die vanuit het niets het fietspad op sprong. Het slachtoffer stopt en wordt onmiddellijk bedreigd met een mes en gesommeerd om zijn portemonnee af te geven.

Hoewel hij erg geschrokken is, reageert de jongen direct met een flinke vuistslag op de kaak van de overvaller. Deze komt ten val en laat het mes vallen. De jongen schopt het steekwapen vervolgens de bosjes in en fietst hard weg. Als hij nog een keer achterom kijkt ziet hij dat de overvaller wegloopt richting Havenfort.

De jongen is gelijk doorgereden naar het politiebureau om aangifte te doen. Hij wist te vertellen dat de overvaller ongeveer 1.70 m lang was, een donkere huidskleur had en Nederlands sprak met een buitenlands accent. Tot nu toe ontbreekt van de dader ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Argus (5-10-2013 om 19:03)
Bravo jongeman! Je bent geen watje. Met gelijke munt betalen en afrekenen ter plaatse Ik denk niet dat deze struikrover aangifte zal doen bij de politie.
Mar (5-10-2013 om 19:01)
Goed gedaan jochie en jij verdiend een grote pluim van de politie en hpelijk pakken ze de engerd zeg!maar hij zal wel zielig bevonden worden en ik hoop dat de jongen geen straf krijgt wegens het toebrengen van zgn lichamelijk letsel want dan ,,koken de rapen gaar,,
Hennie (5-10-2013 om 18:13)
Geweldig knul, dit zouden we meer moeten doen. Misschien dat het dat gespuis afschrikt!! TOPPIE
Johanna (5-10-2013 om 17:47)
Geweldig!!!! Ik hoop dat de dader weken lang last heeft van die klap!!!
Topper (5-10-2013 om 16:41)
Das een aktie om U tegen te zeggen, prima ! Hopelijk mist ie nu zijn hoektanden, de schoft !
Nijlpaard (5-10-2013 om 16:40)
Hebben ze die jongen toch niet opgesloten, omdat ie die overvaller een knal voor z`n harses verkocht heeft??? This is Nederland, remember, je mag een overvaller toch geen zeer doen?
Cookie-instellingen beheren