Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Onrust over 'pedofiel' op Facebook

Toegevoegd: 19-11-2013, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Terneuzense middelbare scholen waarschuwen voor vriendschapsverzoeken op Facebook. In combinatie met de vriendschapsverzoeken gaat ook een vreemd filmpje rond.

Het Terneuzense Zeldenrust Steelantcollege heeft leerlingen en hun ouders gewaarschuwd. Ook is de politie ingeschakeld. Gisteren is een brief verspreid. Inmiddels hebben zich zeker vijftien leerlingen gemeld die een vriendschapsverzoek hebben gekregen. Voor zover bekend zou de man niemand fysiek hebben benaderd.
 
In de obscene video vertelt een kale man dat hij iemand anaal wil verkrachten. Ook uit hij andere bedreigingen. De video is via verschillende kanalen inmiddels zeker 1.500 keer verspreid. Veel mensen die op het bericht reageren spreken van een pedofiel.


De politie heeft laten weten een onderzoek te zijn gestart en te bekijken of de verspreide video echt of nep is. Het zou dus ook nog om een misplaatste grap kunnen gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ester (20-11-2013 om 13:40)
Als dit een grap is dan is diegene erg ziek en moeten ze hem ook maar oppakken Heb het filmpje gezien en ik ben volwassen ik vind het doodeng dus moet je nagaan als je een kind bent!!! De wereld zit dus echt vol met gekken....
Jos (20-11-2013 om 13:25)
@jor. Het filmpje werdt gedeeld door iemand op Facebook , zijn dochter had dit ontvangen van die malloot of van haar klasgenootjes. Kan je vertellen dat het een kale man is van rond de 35-40 jaar en hij heeft het over anale sex en zwart zaad......?
Moeder (20-11-2013 om 12:45)
Computer in beslag nemen, straatverbod in de omgeving van de scholen en als ie die overtreed een band om dan weten ze ten alle tijde waar ie is. Wat voor wereld leven we in godsnaam. Het internetten en vooral Facebook is er debet aan, Google doet al wat extra aan de porno dus wat kan er nog meer.
R (20-11-2013 om 12:41)
Laat die mafketel maar zakken over een amsterdammertje!
Snoesje (20-11-2013 om 12:29)
Ik heb het filmpje gezien en vindt dit echt niet om een misplaatste grap gaan hier worden duidelijk dingen in verteld dat gewoon niet door de beugel kan en dat stuur je dan zeker niet naar minderjarige meisjes dan spoor je niet
Jor (20-11-2013 om 12:06)
Jos, met alle respect, maar wat begrijp je niet aan de aantijging pedofilie.. Het is een volwassen vent, het zijn minderjarige meisjes, punt. Ik vraag me ook af hoe je het filmpje hebt gezien, er stond geen verwijzing in de berichtgeving. jij weet hier meer van?
Cookie-instellingen beheren