Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onrust over 'pedofiel' op Facebook

Toegevoegd: 19-11-2013, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Terneuzense middelbare scholen waarschuwen voor vriendschapsverzoeken op Facebook. In combinatie met de vriendschapsverzoeken gaat ook een vreemd filmpje rond.

Het Terneuzense Zeldenrust Steelantcollege heeft leerlingen en hun ouders gewaarschuwd. Ook is de politie ingeschakeld. Gisteren is een brief verspreid. Inmiddels hebben zich zeker vijftien leerlingen gemeld die een vriendschapsverzoek hebben gekregen. Voor zover bekend zou de man niemand fysiek hebben benaderd.
 
In de obscene video vertelt een kale man dat hij iemand anaal wil verkrachten. Ook uit hij andere bedreigingen. De video is via verschillende kanalen inmiddels zeker 1.500 keer verspreid. Veel mensen die op het bericht reageren spreken van een pedofiel.


De politie heeft laten weten een onderzoek te zijn gestart en te bekijken of de verspreide video echt of nep is. Het zou dus ook nog om een misplaatste grap kunnen gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timo Kint (20-11-2013 om 12:05)
Ook al is dit een misplaatste grap, als hij de verkeerde persoon tegenkomt , kan dit hem misschien fataal zijn. Naar mijn mening in dit geval een dikke: Eigen schuld, dikke bult.
Enkeltje nor (20-11-2013 om 11:58)
Deze man vry is opgepakt en vrygelaten wordt gezegd. waarschijnlijk omdat hij nog niks gedaan heeft. moeten we dan maar weer wachten tot het mis gaat. in wat voor land met rare rechtswetten leven we nu eigenlijk(regeltjesland) in amerika zat hij al achter slot en grendel weet ik zeker.
Marco (20-11-2013 om 11:15)
Aandachtsgeile idioot. Of het filmpje nu nep is of niet, het is nooit goed te praten. Zulke idioten moeten tegen zichzelf en de maatschappij beschermd worden. Keihard afstraffen anders komen er nog meer van die 'nep'filmpjes. Hoe ziek in je hoofd moet je zijn om tot zoiets te komen? Bah.
Anoniem (20-11-2013 om 10:31)
Als dit een grap is is het al misselijk makend en zouden ze deze vent enkeltje bodem van de oceaan moeten aanbieden. Bah mottige vent
Jos (20-11-2013 om 09:35)
Snap niet hoe die mensen er op komen dat het om een pedofiel zou gaan. Heb het filmpje ook bekeken en er wordt nergens over kinderen of sex met kinderen gesproken. Oke , een zieke geest maar om hier nu zo'n ophef over te maken. Misschien wel zijn bedoeling om wat te ......
Rik (20-11-2013 om 09:16)
Deze bedreigingen zou men ook strafbaar moeten stellen. belachelijk dat de politie hier niet tegen op kan treden, moet weer eerst wat gebeuren zeker? De man is overigens ook al bij de scholen gesignaleerd.. Weet wel wat er gebeurt als hij met een vinger aan één van mijn dochters zit..
Cookie-instellingen beheren