Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Onrust over 'pedofiel' op Facebook

Toegevoegd: 19-11-2013, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Terneuzense middelbare scholen waarschuwen voor vriendschapsverzoeken op Facebook. In combinatie met de vriendschapsverzoeken gaat ook een vreemd filmpje rond.

Het Terneuzense Zeldenrust Steelantcollege heeft leerlingen en hun ouders gewaarschuwd. Ook is de politie ingeschakeld. Gisteren is een brief verspreid. Inmiddels hebben zich zeker vijftien leerlingen gemeld die een vriendschapsverzoek hebben gekregen. Voor zover bekend zou de man niemand fysiek hebben benaderd.
 
In de obscene video vertelt een kale man dat hij iemand anaal wil verkrachten. Ook uit hij andere bedreigingen. De video is via verschillende kanalen inmiddels zeker 1.500 keer verspreid. Veel mensen die op het bericht reageren spreken van een pedofiel.


De politie heeft laten weten een onderzoek te zijn gestart en te bekijken of de verspreide video echt of nep is. Het zou dus ook nog om een misplaatste grap kunnen gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jor (20-11-2013 om 08:39)
Misplaatste grap? als je als volwassen man "vriendschaps"verzoeken doet aan minderjarige meisjes moet je onder de loep.. dat zijn geen grappen, laten we nu eens niet te lang wachten om dit serieues te nemen!
Lagas (20-11-2013 om 08:07)
Hij was gester opgepakt en ze laate m gewoon weer gaan
Wendy (20-11-2013 om 07:06)
Misplaatste grap JAJA nou als je zoiets doet als grap ben je toch nog ziek in je hoofd!
Kees (20-11-2013 om 06:34)
Gadverdamme, dat vervelende facebook, net als in China blokkeren die handel!!!
Onzeker meisje (19-11-2013 om 23:52)
Man is ook nog naar die school gegaan en de heletijd achter de hekken ging staan van de school en ging kijken naar al die kinderen. Ze zeggen dat hij is opgepakt is en weer vrij gelaten is :$
Sjaak (19-11-2013 om 23:36)
Het is geen grap die pedo loopt rond en er is een meisje vermist sinds die video uitkwam , waar wacht politie op tot dat die pedo iemand vermoord? Alle kinderen durven niet alleen op straat is onveilig, alleen door zo'n video moet hij eigelijk de bak in
Cookie-instellingen beheren