Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Militair aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 19-01-2014, 12.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zondagmorgen vroeg is een vrouw uit Vlissingen aan de Ramsburgerweg in Middelburg mishandeld. De oorzaak ligt in de relationele sfeer. De verdachte is aangehouden. 

De 22-jarige vrouw werd rond 02.15 uur op een parkeerplaats door een voor haar bekende man geslagen en geschopt. Ze raakte gewond aan haar hoofd en been. Door de klappen en schoppen raakte ze korte tijd bewusteloos. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De verdachte is door agenten aangehouden. Hij is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Omdat de verdachte een militair is, wordt het verdere onderzoek door de Koninklijke Marechaussee gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
aplo (21-1-2014 om 21:32)
Ik had je verstandiger verwacht Hopelijk wordt je goed gestraft,en is de marine verleden tijd,
Ikweetniksteverzinnen (21-1-2014 om 21:32)
Ik snap niet dat mensen zo snel een oordeel hebben over een zaak en een jongen die je geen eens is kent. Deze jongen is niet zo dat dit uit het niets gebeurden en dit had een reden. Als je hem niet kent oordeel niet over hem en vooral niet conclusies trekken tegen iemand hier die ook losse handjes zou hebben. Ik weet dat hun zo niet zijn en dat je het ver zou uit moeten lokken het zo erg te krijgen op een gegeven moment gaat ook voor deze mensen het licht een keer uit dus oordeel gewoon niet te snel over iets en denk eerst goed na en niet zomaar iemand beschuldigen want dit is misschien gewoon heel terecht geweest
sergeant Pepper (21-1-2014 om 13:11)
Het leger is een afspiegeling van de maatschappij...... en de maatschappij.... dat ben jij.
Anoniem (21-1-2014 om 10:51)
Waar is je respect gebleven...Ik hoop voor je dat je goed gestraft wordt. Hopelijk kom jij heel snel nog eens de verkeerde tegen!
willem76 (20-1-2014 om 12:34)
k.gabber: er zijn mogelijkheden genoeg, wat dacht je van weglopen? een vent die een vrouw slaat is een lafaard. schelden doet geen pijn toch? en dat slaan door die vrouw? een beetje vent kan dat makkelijk afweren zonder terug te slaan
Kale gabber (20-1-2014 om 11:40)
Willem76: Ook niet als we spreken over zelfverdediging omdat het meisje eerst slaat en hem uitscheld?! Hij mag niet slaan maar wel als hij word geslagen. Wie hem kaatst kan hem terug verwachten ;)
Cookie-instellingen beheren