Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Militair aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 19-01-2014, 12.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zondagmorgen vroeg is een vrouw uit Vlissingen aan de Ramsburgerweg in Middelburg mishandeld. De oorzaak ligt in de relationele sfeer. De verdachte is aangehouden. 

De 22-jarige vrouw werd rond 02.15 uur op een parkeerplaats door een voor haar bekende man geslagen en geschopt. Ze raakte gewond aan haar hoofd en been. Door de klappen en schoppen raakte ze korte tijd bewusteloos. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De verdachte is door agenten aangehouden. Hij is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Omdat de verdachte een militair is, wordt het verdere onderzoek door de Koninklijke Marechaussee gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elly (19-1-2014 om 14:32)
Zulke moeten ze naar een werkkamp sturen voor jaren.Als vent zinde blijft je met je handen af van vrouwen en kinderen.
Ik (19-1-2014 om 13:45)
Voorbeeldfunctie, Patrick.
Bianca (19-1-2014 om 13:43)
@Patrick: de zogenaamde ge-uniformeerde beroepen zoals jij ze bedoelt staan in dienst van de overheid. Een ieder die hiervoor werkt heeft een voorbeeldfunctie voor de gehele Nederlandse maatschappij. Als je hier niet aan kan voldoen mag dit best vermeld worden en ik ga er ook vanuit dat deze persoon per direct uit zijn functie ontheven wordt.
Jan (19-1-2014 om 13:39)
geuniformeerde beroepen hebben een voorbeeld funktie.
@patrick (19-1-2014 om 13:35)
Omdat dit soort mensen een voorbeeldfunctie hebben. Een militair hoort burgers te beschermen, niet af te tuigen.
mar (19-1-2014 om 13:21)
@patrick roerend met je eens en waarom zou de man dit gedaan hebben??????is misschien ook niet voor niets geweest want dit doe je niet zomaar maar hij is militair???nou en!wat je ook bent en wat voor beroep je ook uitoefend maakt helemaal niets uit in mijn ogen hoor!!!!wie weet is de man al jaren of wat dan ook getreiterd of wat dan ook en dan kun je wel eens net iets te ver gaan met je boosheid
Cookie-instellingen beheren