Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Militair aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 19-01-2014, 12.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zondagmorgen vroeg is een vrouw uit Vlissingen aan de Ramsburgerweg in Middelburg mishandeld. De oorzaak ligt in de relationele sfeer. De verdachte is aangehouden. 

De 22-jarige vrouw werd rond 02.15 uur op een parkeerplaats door een voor haar bekende man geslagen en geschopt. Ze raakte gewond aan haar hoofd en been. Door de klappen en schoppen raakte ze korte tijd bewusteloos. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De verdachte is door agenten aangehouden. Hij is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Omdat de verdachte een militair is, wordt het verdere onderzoek door de Koninklijke Marechaussee gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
aw (19-1-2014 om 18:44)
En misschien heeft deze militair een half jaar lang in Afghanistan de gruwelijkste dingen meegemaakt, en krijgt door bezuinigingen van defensie niet de juiste hulp. Blijven bezuinigen jongens!!
Franky (19-1-2014 om 16:59)
@Patrick, In dit geval draait de politie het onderzoek niet ivm zijn militaire status, vandaar de KMAR en daarom nieuwswaardig. Met andere woorden is in dit geval zijn beroep van meerwaarde om het te melden in het nieuwsbericht.
patatje (19-1-2014 om 16:22)
Voorbeeldfunctie... Do I have to say more??
Piet (19-1-2014 om 16:17)
Omdat juist deze mensen ervan overtuigd moeten zijn dat zij een bijzondere taak vervullen in onze maatschappij.
crb (19-1-2014 om 15:37)
Ik denk omdat je in zo'n positie een voorbeeldfunctie hebt. Je kunt als militair geen vrede op aarde willen verkonidigen terwijl je zelf je vrouw of vriendin verrot slaat!
Conducteur (19-1-2014 om 14:54)
wat een held. Ik zou hem de schoenen laten poetsen van een heel bataljon infanteristen.
Cookie-instellingen beheren