Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Militair aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 19-01-2014, 12.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zondagmorgen vroeg is een vrouw uit Vlissingen aan de Ramsburgerweg in Middelburg mishandeld. De oorzaak ligt in de relationele sfeer. De verdachte is aangehouden. 

De 22-jarige vrouw werd rond 02.15 uur op een parkeerplaats door een voor haar bekende man geslagen en geschopt. Ze raakte gewond aan haar hoofd en been. Door de klappen en schoppen raakte ze korte tijd bewusteloos. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De verdachte is door agenten aangehouden. Hij is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Omdat de verdachte een militair is, wordt het verdere onderzoek door de Koninklijke Marechaussee gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem76 (20-1-2014 om 10:24)
kale gabber: een vent moet ALTIJD zijn handen thuishouden en al helemaal als het een vrouw betreft. zelf ben je waarschijnlijk ook van het losse handjes peleton?
Karel (19-1-2014 om 23:24)
Precies Robin.
Kale gabber (19-1-2014 om 23:21)
Voordat er reacties worden geplaatst over dat deze militair zich moet beheersen omdat hij een 'voorbeeldfunctie' heeft. Ten eerste: Jullie weten het verhaal niet. Ik wel. Ten tweede: waar bemoeien jullie je mee? Ten derde: Hij heeft groot gelijk! De groeten en nog een fijne avond.
anoniem (19-1-2014 om 23:08)
aanpakken die hap, meneer heeft losse handjes
Robin (19-1-2014 om 21:44)
Er worden ieder weekend wel een paar personen in elkaar geslagen daar hoor je nauwelijks of niks van. Die keren dat het door een militair of iemand anders die werkt bij een overheidsinstantie staat dat meteen in de krant. Ik keur het zeker niet goed maar we zijn allemaal mensen en maken allemaal fouten.
Anoniem (19-1-2014 om 21:07)
Wat de reden ook mag zijn, iemand in elkaar slaan doe je niet!
Cookie-instellingen beheren