Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en gewonde bij ongeluk Nisse

Toegevoegd: 12-03-2014, 08.53 uur - Update: 12-03-2014, 13.46 uur
Door: Roland de Jong

NISSE - Op de kruising Drieweg (N665) - Kruiningenpolderweg bij Nisse is woensdagmorgen een zeer ernstig ongeluk gebeurd. De politie spreekt van twee slachtoffers. Eén van hen is overleden, de ander is zwaargewond.

Het ongeluk gebeurde rond 06.40 uur. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland botsten twee personenauto's door nog onbekende oorzaak tegen elkaar en was er sprake van een beknelling. Drie brandweerploegen en meerdere ambulanceteams werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Eén van de betrokken voertuigen is door de brandweer ingepakt in een groot blauw zeil. Dit voertuig kwam bij het ongeluk op zijn kop terecht en is ook het voertuig waarin het dodelijke slachtoffer zat. Dat slachtoffer is volgens de politie een 23-jarige man uit de gemeente Borsele. De persoon die gewond raakte is een 21-jarige man eveneens uit de gemeente Borsele. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De ravage op de weg wordt momenteel opgeruimd en is nog tot ongeveer 10.30 uur afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een moeder (14-3-2014 om 22:59)
Wat de reden van ongeluk ook is, ze zullen je maar zeggen dat je kind nooit meer thuis komt..... Ik erger me aan de lompe opmerkingen! Rij regelmatig langs plek en besef me dat het iedereen kan gebeuren en bewonder de mensen die daar weleens staan...alleen.... ik hoop dat wat de reden ook is, andere verkeersdeelnemers er iets van leren, dan heeft dit grote verdriet wellicht wat nut. Sterkte voor familie en vrienden ...
Gerrit (14-3-2014 om 02:17)
@ gerard, maakt u uw excuus aan de hulpverleners voor uw botte opmerking, die mensen staan daar niet voor hun lol of zo.
106 POWER (13-3-2014 om 18:46)
Rust zacht Brian veel sterkte voor de familie
lies (13-3-2014 om 12:12)
rust zacht lieve brian , je was een goede gozer, een goede vriend, een goed familie lid, en voor je lieve vriendin was een goede partner.. uit het oog maar zeker niet uit het hart
wen (13-3-2014 om 09:57)
Te vroeg en te jong... strekte allemaal met dit verlies.
Anoniem (13-3-2014 om 00:42)
Gerard: helaas is dit voor OVD soms de dagelijkse kost. Zij hadden waarschijnlijk niet in de gaten dat de camera op hun gericht stonden.
Cookie-instellingen beheren