Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Dode en gewonde bij ongeluk Nisse

Toegevoegd: 12-03-2014, 08.53 uur - Update: 12-03-2014, 13.46 uur
Door: Roland de Jong

NISSE - Op de kruising Drieweg (N665) - Kruiningenpolderweg bij Nisse is woensdagmorgen een zeer ernstig ongeluk gebeurd. De politie spreekt van twee slachtoffers. Eén van hen is overleden, de ander is zwaargewond.

Het ongeluk gebeurde rond 06.40 uur. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland botsten twee personenauto's door nog onbekende oorzaak tegen elkaar en was er sprake van een beknelling. Drie brandweerploegen en meerdere ambulanceteams werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Eén van de betrokken voertuigen is door de brandweer ingepakt in een groot blauw zeil. Dit voertuig kwam bij het ongeluk op zijn kop terecht en is ook het voertuig waarin het dodelijke slachtoffer zat. Dat slachtoffer is volgens de politie een 23-jarige man uit de gemeente Borsele. De persoon die gewond raakte is een 21-jarige man eveneens uit de gemeente Borsele. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De ravage op de weg wordt momenteel opgeruimd en is nog tot ongeveer 10.30 uur afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
edjuhhh (13-3-2014 om 00:29)
Rust zacht maatje! zullen aan je denken zoals je was spontane gozer altijd in voor een praatje! uit het oog maar niet uit het hart! r.i.p BRIAN!
c.c. (12-3-2014 om 22:25)
Jeetje kan het nog niet bevatten. Vandeweel zag ik hem nog.. zie dat beeld steeds voor me. Wetende dat dat niet meer zo zal zijn. Sterkte aan zn verloofde, familie en vriendengroep. Waarom!!!!!!! Rust zacht vent.
Do (12-3-2014 om 20:54)
Ik ga je zo onwijs missen grote broer! Uit oog maar never uit het hart! Dit had niet mogen gebeuren !! Rust zacht maatje!!
Mar (12-3-2014 om 20:18)
Ik wil de nabestaanden en het gewonde slachtoffer en zijn familie graag sterkte wensen. Maar ook de mannen en vrouwen van de hulpdiensten veel sterkte, dit is het moeilijkste van het werk...
J. (12-3-2014 om 19:16)
Heel veel sterkte voor alle betrokkenen van dit ongeluk.
wim (12-3-2014 om 19:04)
Wat een boodschap voor bij de ouders om zon bericht te krijgen wat er deze morgen gebeurd is, vreselijk als je zoon is omgekomen en de andere zwaar gewond, ik wens beide ouders en betrokkene heel veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren