Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval in Vlissingen

Toegevoegd: 07-04-2014, 10.27 uur - Update: 14-04-2014, 10.40 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Leeghwaterstraat in Vlissingen is maandagmorgen een gewapende overval gepleegd. Dat meldt de politie.
 
De overval vond halverwege de ochtend plaats. De politie in verband met de overval op zoek naar een man in een oranje uniform. Hij heeft mogelijk een vuurwapen bij zich. De man is te voet maar over zijn looprichting is niets bekend.

De straat was lange tijd afgesloten. De technische recherche heeft in en om de woning sporenonderzoek verricht. Hierna is de afzetting opgeheven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (7-4-2014 om 12:27)
Het zal je maar gebeuren weer een loslopende gek! Met vuurwapen? Dan kunnen we nog wat verwachten ,geen wonder dat we ons steeds onveiliger voelen,ik vind de samenleving een grote puinhoop en waarom? Er moet veel strenger worden opgetreden geen wollen sokken beleid meer!! Zwaardere straffen hoelang moeten we nog roepen, meer dan 20 jaar doen we dat al!!!
Import zeeuw (7-4-2014 om 12:03)
@rico........opmerking raakt kant nog wal, of in Jip en Janneke taal : onzin
Ik (7-4-2014 om 11:23)
@rico: met mascara?
Rico b (7-4-2014 om 10:50)
Zag net een vent lopen met oranje/rode overal aan in de hobeinstraat. Maar dat zal wel weer een importpool zijn geweest.
Cookie-instellingen beheren