Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs straatracer ingevorderd

Toegevoegd: 07-04-2014, 13.06 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 19-jarige jongeman uit Sas van Gent is zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij te hard reed. De man nam volgens de politie vermoedelijk deel aan een straatrace.

Volgens de politie werd de man betrapt toen hij zondag rond 17.40 uur 65 kilometer per uur te hard reed op de Koegorsstraat. De snelheid van zijn auto werd door de politie geklokt op 125 kilometer per uur. De maximum toegestane snelheid is daar echter 60 kilometer per uur.

Volgens de politie maakte hij vermoedelijk deel uit van een groep straatracers. Dergelijke groepen hebben extra de aandacht van de politie. Het rijbewijs van de verdachte is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Staffie (7-4-2014 om 21:59)
ik snap niet dat er zo veel mensen en reactie plaatsen gericht aan de 19 jarige snotneus en de schrijver "K" beide liggen nu in hun supermanpyjama naar een cars film te kijken, veel hoger schat ik hun niet in.
patricia (7-4-2014 om 19:56)
Even voor "k " als u net zo rijdt als schrijft dan hoop ik dat u op een onbewoond eiland woont! En als je dan graag hard wil rijden ga dan naar een circuit, als je geld hebt om zo'n auto aan te schaffen dan kun je ook je inschrijfgeld betalen, en inderdaad dan heeft niemand last van je, en je rustig jezelf kapot rijden!
Omer de Zutter (7-4-2014 om 19:50)
Heey Peet en wat dacht je van de Bachlaan en de Willem Andriessenlaan ze rijden daar als gekken voorbij die speelkooi waar kinderen spelen.
pollewop (7-4-2014 om 19:44)
Racen? Ze hebben hoogstwaarschijnlijk niet eens een startlicencie dus van racers is geen sprake. Auto's zijn ook niet volgens een regelement aangepast dus zijn het geen race auto's. Gewoon snelheids overtreders dus. Mooiste oplossing zou zijn om een mooi circuit te bouwen. Dat levert werk op en de sportievelingen (heb er zelf ook wel zin in) kunnen onder gecontroleerde omstandigheden hun gang gaan. Minder overtredingen en op een circuit leer je pas echt met je voertuig omgaan. Dus op een verantwoorde manier nog leerzaam ook en goed voor de werkgelegenheid (denk aan baan commissarissen, toeschouwers, horeca, enz)
Betekenis (7-4-2014 om 19:35)
straatracers betekend in NL sukkeltjes in gepimpte productie gezinswagentjes die geen echte racelicentie kunnen betalen en dromen van hollywoodfilms waarin men wel heel veel fantasie heeft. naar mijn idee gefrustreerden met compensatie nood. nu mag deze gast op zijn fietsje gaan straatracen. staat die dan ff voor l*l. hahaha !
weltschmerz (7-4-2014 om 19:19)
Racen doe je op een circuit, niet op de openbare weg.
Cookie-instellingen beheren