Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs straatracer ingevorderd

Toegevoegd: 07-04-2014, 13.06 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 19-jarige jongeman uit Sas van Gent is zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij te hard reed. De man nam volgens de politie vermoedelijk deel aan een straatrace.

Volgens de politie werd de man betrapt toen hij zondag rond 17.40 uur 65 kilometer per uur te hard reed op de Koegorsstraat. De snelheid van zijn auto werd door de politie geklokt op 125 kilometer per uur. De maximum toegestane snelheid is daar echter 60 kilometer per uur.

Volgens de politie maakte hij vermoedelijk deel uit van een groep straatracers. Dergelijke groepen hebben extra de aandacht van de politie. Het rijbewijs van de verdachte is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (7-4-2014 om 18:17)
Beste K, Straatracen is dan ook verboden, louter om deze " hobbyisten" te plagen. Dat ze zichzelf en mensen met een heel ander hobby te pletter rijden doet in het geheel niet terzake, het is nl geen kwestie van veiligheid, maar van dwarszitten van onschuldigen die alleen wat " onschuldig " plezier willen maken. Ik hoop dat ik nooit zo,n zichzelf overschattende hormonenbom tegenkom op het moment dat hij zijn hobby niet kan " handelen".
Chuckles (7-4-2014 om 17:14)
Zat er aan te komen, zag ze vorig weekend bij de Macdonalds al rondjes racen. Stelletje aso´s.
Vlissinger (7-4-2014 om 16:27)
@K en wie denkt u, als deze 19 jarige idioot zich in de kreukels rijdt, de verzorging, revalidatie, hulpmiddelen e.d. gaat betalen? En straatrace, die malloot heeft de vorm van zijn fopspeen nog in zijn mond staan en met dat ene jaar dat hij hooguit zijn rijbewijs heeft kan deze zeer zeker geen auto rijden en heeft hij bewezen dat hij de verantwoording er ook niet voor heeft.
Vleugelmoer (7-4-2014 om 16:22)
K: je beseft niet wat voor risico's je veroorzaakt voor kinderen, huisdieren enz. Als jij jezelf tegen een boom zet, ben ik de laatste die je door het raampje naar buiten zal trekken!! Je denkt dat je kan rijden, maar je hebt geen enkel benul!! Ik heb zelf een vliegbrevet, dan kun je tenminste echt vliegen. Maar om dat te halen moet je hersens, doorzettings- en inschattingsvermogen hebben en geen leeg machogedrag. Mensen die echt iets presteren hebben geen behoefte om op te vallen of zich te bewijzen!!
Rien (7-4-2014 om 16:12)
Haha, hij kon zeker niet eens harder dan 125.
geer (7-4-2014 om 15:42)
@k racen doe je op een racebaan en niet op de openbare weg laat dat les 1 zijn
Cookie-instellingen beheren