Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Eis ISD-maatregel tegen veelpleger

Toegevoegd: 05-08-2014, 08.46 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Tegen de 55-jarige Middelburger J. W. is maandag in Middelburg de zogeheten ISD-maatregel, een verblijf van twee jaar in een instelling voor veelplegers, geëist.

W., met een respectabel strafblad wordt ervan verdacht in de maand januari van dit jaar in Middelburg enkele portemonnees te hebben gestolen. Ook zou hij met gestolen pinpassen geprobeerd hebben geld uit de muur te halen. W. is verslaafd aan drank en allerhande pillen en heeft twee ton schuld. Bij een van zijn slachtoffers haalde hij 1250 euro van de rekening die direct in drank werd omgezet.

W. woonde jarenlang in Rotterdam maar wilde sinds kort zijn leven een nieuwe draai in Zeeland geven. Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (9-8-2014 om 14:41)
Ik vind een ISD maatregen niet veel voorstellen,en vaak gebeurt het dat er helemaal geen programma voor veelplegers word opgezet,dat maar de straf voor het feit [die er op staat]veel van de ISD veroordeelde komt toch weer terug.Als er echt hulp geboden wordt oke,maar na 2jaar alles kwijt en gewoon de straat weer op voor vle,en iemand van 55jr wat wil je daar aan veranderen [verplicht afkicken zou beter zijn en een dak boven hun hoofd [met de nodige voorwaarde.dan hebben ze een kans[pakken ze die niet aan]gooien ze hun eigen ramen in gr Fred
Mark (5-8-2014 om 17:59)
1250 euro aan drank ? die shopt niet bij de Aldi !
Alfons (5-8-2014 om 16:48)
Als er veel eerder was opgetreden tegen die man, was het niet zover gekomen. Ook veel minder slachtoffers. Maarja Nederland he, en maar aaien over het bolletje.