Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 20-08-2014, 17.00 uur - Update: 20-08-2014, 21.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is woensdagmiddag een gewapende overval gepleegd op een winkel aan de Bosseweide.

De 75-jarige eigenaresse van de winkel vertelt dat er omstreeks 15.00 uur een onbekende man de winkel in komt lopen en haar toeschreeuwt dat zij onmiddellijk de kassa moet openen. In zijn hand heeft hij een op een wapen gelijkend voorwerp, waarmee hij zijn opdracht kracht bijzet. De vrouw vlucht geschrokken naar de achterkant van de winkel, uit het zicht van haar bedreiger. De overvaller gaat er vervolgens zonder buit vandoor.

De recherche heeft de zaak in onderzoek en wil graag spreken met getuigen die omstreeks 15.00 uur iets verdachts hebben gezien rondom de winkel aan de Bosseweide. De dader is een blanke man van ongeveer 1.70 m met een normaal postuur. Zijn leeftijd wordt geschat op 20-22 jaar oud. Hij droeg op het moment van de overval een groen getint kort jack met capuchon, een blauwe trainingsbroek, blauwe sportschoenen met witte veters en een (zonne)bril met geelgetinte glazen.

Volgens de vrouw liep de dader weg in de richting van het pleintje bij de kerk. Verder heeft zij de indruk dat de overvaller eerder die week de dorpswinkel heeft geobserveerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-8-2014 om 19:48)
Wat is dat een klootzak om bij die mevrouw zo binnen te komen om der kassa te openen wat gelukkig niet gebeurd is deze mevrouw staat altijd voor iedereen klaar om te helpen en moet daar net zo iets gebeuren ik hoop dat ze hem te pakken krijgen
kanaalmeisje (21-8-2014 om 17:26)
Heel veel sterkte toegewenst voor deze mevrouw. Waarom niet gewoon werken voor je geld,zo was het vroeger toch ook! Wij gaan er niet op vooruit met al dat gepamper enz. Het is te hopen dat ze de dader vinden en moet dan ook gestraft worden.
Sonja (21-8-2014 om 10:36)
Tjonge, jonge, wat ben je dan een held om zo`n oude dame te overvallen. Diep triest. Waar zijn onze normen en waarden?????
meisje01 (20-8-2014 om 17:44)
Welke achterlijke gaat zo'n oud mensje (die hier dr levenswerk met veel passie en plezier doet) overvallen? Hoop dat hij zijn straf niet ontloopt.
Cookie-instellingen beheren