Weerbericht:
In het noordoosten eerst mogelijk glad. Verder bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Explosief tot ontploffing gebracht

Toegevoegd: 15-09-2014, 14.01 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden heeft de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) vanmorgen een explosief aangetroffen.

Het explosief, een Engelse 25-ponder werd gevonden op het terrein van een boerenbedrijf aan de Langeweg. De EOD heeft het explosief meegenomen en op het strand van Ritthem tot ontploffing gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Barrie bomvat (16-9-2014 om 09:34)
Tja, als ze elke keer iedereen moeten gaan vertellen dat ze een bom, gecontroleerd en ingegraven, laten ontploffen, dan zijn ze wel een week bezig elke keer. De EODD rukt gemiddeld 35 keer per week uit, dus tel maar op meneer Mulder ;)
Hermen Mulder (15-9-2014 om 20:29)
Wel frappant, dat gecontroleerde explosies op het strandje van Ritthem zonder aankondiging gewoon plaats kunnen vinden. Omwonenden kunnen dit ervaren als een herhaling van zetten, met alle poeha van dien.
Cookie-instellingen beheren