Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw steelt vergeten mobieltje

Toegevoegd: 24-09-2014, 14.29 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend op Noord-Beveland een 32-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van het stelen van een per ongeluk achtergelaten telefoon in een winkel aan de Gildeweg in Vlissingen.

De verdachte heeft de diefstal gepleegd op 6 augustus. Zij wilde goederen afrekenen bij de kassa van een winkel en heeft daar bij de pinautomaat een door een andere klant achtergelaten telefoon stiekem in haar tas gestopt. De politie kwam de vrouw op het spoor na het bekijken van de camerabeelden van de betreffende winkel.

De vrouw is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (29-9-2014 om 17:14)
Het is wel degelijk diefstal. Vandaar dat ze is meegenomen naar torentijd en daar een paar dagen mocht zitten tot de politie tijd had haar te verhoren. Dit doen ze niet voor niets
Hans Francken (28-9-2014 om 08:23)
Het is voor mij onbegrijpelijk hoe vaak mensen hun telefoon vergeten-verliezen, zeker als je ziet hoe veel waarde mensen er aan zeggen te hechten. Als v.m. taxi chauffeur zo vaak al telefoons aangetroffen en nee niet alleen goedkope en of na een wilde avond in de stad. Nog vreemder is het dat vele toestellen nooit opgehaald worden. Het had de dame gesierd het toestel in te leveren bij betreffende winkel.
ag (26-9-2014 om 23:52)
6 augustus meegenomen? We zijn nu 2 maanden verder? 2 maanden tijd gehad om dit te melden bij de instanties! Waarom niet gewoon gemeld aan het winkelpersoneel...... Dit is pure diefstal. Niks eerlijke vinder.
Bobdebouwer (26-9-2014 om 08:01)
Tis weer zover, staat gewoon in de wet dat dit diefstal is hoor. Eerlijke vinder? Daaag, eerlijke dief. Als de gsm naar de politie of gemeente was gebracht, dan was er sprake van een eerlijke vinder.
Vlissinger (25-9-2014 om 13:49)
Even kijken of ik het goed gelezen heb, deze mevrouw neemt een object mee uit een winkel waar ze niet voor betaald heeft en waar ze ook niet de eigenaar van is. In mijn ogen is dit gewoon puur diefstal en het maakt niets uit of de eigenaar dit object vergeten is van de toonbank mee te nemen. En @angie, als u uw portemonnee op een toonbank vergeet mag iemand anders hem dan gewoon meenemen en als zijn eigendom beschouwen?
angie (25-9-2014 om 12:31)
@ Kees. ik denk dat ze geen boete hoeft te betalen aan de winkel, de gsm was immers hun eigendom niet. En is het niet een beetje overdreven om dit diefstal te noemen, zoals er in het artikel staat? Moet de eigenaar van de gsm een beetje beter op zn spullen letten.! Heb zelf een keer mn peperdure zonnebril in een bouwmarkt laten liggen, nooit meer terug gevonden. Dat is mn eigen stomme schuld geweest.
Cookie-instellingen beheren