Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Vrachtwagen gekanteld in Middelburg

Toegevoegd: 25-10-2014, 06.45 uur - Update: 25-10-2014, 09.53 uur
Foto 8 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (25-10-2014 om 17:52)
Zo onze Christian weet het te vertellen, bellende vrachtwagenchauffeurs EN met mobiel in de handen tja nogal logisch. Iedereen weet het goed te vertellen. Zullen we eens afspreken Christiaan of Wim dat je een dagje mee gaat om eens mee te maken hoe het werkt en wat lading kan doen, ik nodig jullie van harte uit want mensen die graag een mening hebben maar niet weten waar ze over praten . . . Het kan een technisch mankement zijn of te har gereden (wat aan te tonen is middels de tachograaf) je weet het niet.
ton (25-10-2014 om 17:41)
Jammer van DAF, was nog echte.
Christian (25-10-2014 om 14:14)
Vanochtend reed ik 7.00 van huis richting die rotonde, werd door de politie terug gestuurd, er werd verzocht om te rijden. Gezien hoe het voertuig ligt lijkt het net of hij een klein stukje berm heeft meegepakt en daardoor kantelde, wat me ook vaak opvalt is bellende vrachtwagen chauffeurs met mobiel in handen, zeer ergerlijk. Daarnet over de rotonde terug naar huis gereden, door dit ongeval heeft het wegdek enige schade opgelopen. Mensen begrijpen deze rotonde niet, wisselen ineens van baan terwijl het niet mag, scheuren met een rot vaart door de rotonde op zodat de bestuurders op de rotonde ineens op de rem moeten, dit heb ik overigens al meerdere malen gehad.
B2 (25-10-2014 om 12:45)
Jahoor Kuzee,die trek je met lading en al zo overeind... Lading moet eruit om verdere schades te voorkomen. Verder heeft het een oorzaak dat kantelen, maar hoe en wat?Dat zal waarschijnlijk alleen de chauffeur weten nu.Gelukkig issie er goed vanaf gekomen.En inderdaad rotonde is levensgevaarlijk, net zoals de meeste.Ik snap niet wat die grote blokken beton voor functie hebben die in de berm liggen. Zelf ook al 14jr chauffeur, maar dat snap ik nog steeds niet.
SlowRider (25-10-2014 om 10:21)
Als je ziet hoe zowel auto's als vrachtwagens over dat "kruispunt" blazen snap ik niet dat daar nog niet meer is gebeurd. Dit is dus een gevalletje van te hard rijden lijkt mij. Zal zeker het laatste ongeluk nog niet zijn daar.
JanP (25-10-2014 om 10:14)
@wim deze lading verschuift niet, zand met cement. Te hard gereden, luchtbalg geklapt misschien, wie zal het zeggen. Vervelend als het je overkomt dat is zeker.
Cookie-instellingen beheren