Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden in Meliskerke

Toegevoegd: 31-10-2014, 12.25 uur - Update: 31-10-2014, 14.16 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Bij de Poppendamseweg in Meliskerke is vrijdagochtend het stoffelijk overschot van een nog onbekend persoon aangetroffen. De vindplaats is afgezet en forensisch rechercheurs doen onderzoek.

Het stoffelijk overschot werd vrijdagmorgen gevonden door een voorbijganger. Die alarmeerde de politie. Het gebied werd direct afgezet en bewaakt. Ter plaatse is ook een fiets aangetroffen. Onderzoek moet uitwijzen of die hoort bij het slachtoffer.

Het onderzoek richt zich volgens de politie op het achterhalen van de identiteit en het vaststellen van de doodsoorzaak. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor een misdrijf gevonden, maar een misdrijf kan nog niet worden uitgesloten.

Ter plaatse wordt onderzoek gedaan door technisch rechercheurs. Ook de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse. Rond 13.30 uur arriveerden ook een rouwauto en een bergingsvoertuig.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer Meliskerke geborgen (31-10-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (31-10-2014 om 19:22)
familie gecondoleerd met dit verlies en wat triest gebeuren...
Cookie-instellingen beheren