Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Meliskerke geborgen

Toegevoegd: 31-10-2014, 14.12 uur - Update: 31-10-2014, 14.26 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Het stoffelijk overschot dat vrijdagochtend gevonden is in Meliskerke is rond 14.00 uur geborgen. Het is nog niet duidelijk om wie het gaat.

Het stoffelijk overschot werd vrijdagmorgen gevonden door een voorbijganger. Die alarmeerde de politie. Het gebied werd direct afgezet en bewaakt. Ter plaatse is ook een fiets aangetroffen. Onderzoek moet uitwijzen of die hoort bij het slachtoffer.

Het onderzoek richt zich volgens de politie op het achterhalen van de identiteit en het vaststellen van de doodsoorzaak. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor een misdrijf gevonden, maar een misdrijf kan nog niet worden uitgesloten.

Ter plaatse wordt onderzoek gedaan door technisch rechercheurs. Ook de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse. Rond 13.30 uur arriveerden ook een rouwauto en een bergingsvoertuig. Met behulp van de bergingswagen is het slachtoffer, dat kort daarvoor in een speciale koffer was gelegd, uit de sloot getakeld.

Het onderzoek kon even later ter plekke worden afgerond. Het gevonden lichaam zal nog nader worden onderzocht. De vindplaats is weer vrijgegeven.

Zie ook:
- Dode gevonden in sloot Meliskerke (31-10-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren