Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw in hals gesneden tijdens vechtpartij

Toegevoegd: 08-11-2014, 13.27 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - In een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt in Goes zijn afgelopen nacht een 21-jarige vrouw uit de gemeente Kapelle en een 24-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal mishandeld tijdens een vechtpartij.

De slachtoffers waren rond 03.15 uur in de horecagelegenheid toen de 21-jarige vrouw werd aangevallen door een 23-jarige vrouw uit Goes. Daarbij werd ze geslagen en aan haar haren getrokken. Bezoekers en beveiliging kwamen tussenbeiden. De vrouwen zouden eerder al eens woorden met elkaar gehad hebben.

Kort daarop ontstond er in de garderobe weer een vechtpartij toen de 23-jarige verdachte opnieuw de confrontatie zocht. Een 27-jarige man uit Goes sneed daarbij met een glas in de hals van het 24-jarige slachtoffer. De vrouw liep daarbij een oppervlakkige snijwond op. De groep vechtersbazen werd vervolgens door de beveiligers buiten gezet. De man is aangehouden en de 23-jarige vrouw zal zich op een later tijdstip bij de politie moeten verantwoorden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (8-11-2014 om 21:06)
T ga weer lekker in Goes.
Marco (8-11-2014 om 19:34)
Tjonge , stoere vent is dat / zo bij zo , al een minne zet om met glas etc. te willen steken & dan nog naar een vrouw ook : minderwaardig sujet .
Cookie-instellingen beheren