Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Man mishandelt leerling in school Terneuzen

Toegevoegd: 24-11-2014, 16.06 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 35-jarige man uit Terneuzen is vandaag opgepakt omdat hij in de gang van een schoolgebouw in Terneuzen een 19-jarige leerling zou hebben bedreigd, uitgescholden en vervolgens hebben geschopt en geslagen. Leraren kwamen tussenbeiden en een medewerker van de school zette de man buiten.

Toen agenten rond 09.50 uur de aangifte en getuigenverklaringen ter plaatse hadden opgenomen bleek dat de verdachte op het schoolplein stond. Hij is daarop direct door de dienders aangehouden. Tijdens zijn aanhouding bespuugde de verdachte ook nog één van de agenten. Tijdens het fouilleren kwam er bovendien nog een ploertendoder uit de jas van de man te voorschijn. Deze is direct in beslag genomen.

Omdat de man een verwarde en agressieve indruk maakte wordt hij door deskundigen beoordeeld. Hij is ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gea (25-11-2014 om 15:36)
zulke moeten ze achter tralies verstoppen
Cookie-instellingen beheren