Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Stremming treinverkeer na aanrijding

Toegevoegd: 02-01-2015, 22.04 uur - Update: 03-01-2015, 11.00 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg is vrijdagavond gestremd geweest als gevolg van een fatale aanrijding op het spoor ter hoogte van 's-Heer Arendskerke.

Rond 20.30 uur kwam tussen de spoorwegovergangen aan de Vlaamseweg en de Ankerveersedijk een trein van de Nederlandse Spoorwegen in botsing met een persoon. Twee ambulances, een brandweerploeg en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Zij konden echter niet veel meer voor het slachtoffer doen.

Na de aanrijding werd direct het treinverkeer stilgelegd. De extra reistijd bedroeg meer dan 60 minuten. Prorail meldde rond 22.00 uur dat de verstoring naar verwachting rond 23:00 uur verholpen zou zijn. De stremming zou uiteindelijk echter nog flink wat uitlopen: pas in de nacht kon het treinverkeer weer worden hervat.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peggy (8-1-2015 om 09:43)
ik wens de familie heel veel sterkte met dit verlies , zo,n jonge vrouw en moeder maar mensen vergeet 1 ding niet hoe cru het ook lijkt zo,n persoon is in mijn ogen heel dapper om zoiets te kunnen doen. dan heb je er vaak over nagedacht en nu eindelijk de stap gezet omdat ze geen uitweg meer zag. nogmaals heel veel sterkte in het dragen van dit verlies
jen (7-1-2015 om 22:20)
Beste familie, heel heel veel sterkte met dit tragische verlies. er zijn geen woorden voor zo'n drama. ook veel sterkte voor de hulpverleners en de machinist.
ADJE (7-1-2015 om 17:26)
Mij oprechte deelneming aan de familie ,vrienden en ook hulpverleners.
E. (4-1-2015 om 21:18)
Het is heel verdrietig dat zij dit besluit voor zichzelf heeft moeten nemen. Hoe of waarom is nu de vraag, maar laat de familie eerst hier om rouwen. Denk je niet dat zij zich ook afvragen of ze signalen hebben gemist en of ze haar niet hadden kunnen helpen???? Schrijf met gevoel voor de nabestaanden a.u.b.
margot (4-1-2015 om 19:57)
Wat een verschrikkelijk bericht!! We zijn echt in shock! Onze oprechte deelneming aan de geliefden en heel veel sterkte aan alle betrokkenen.......
margot (4-1-2015 om 16:26)
Wat een afschuwelijk drama!! Voor alle geliefde en betrokkenen ..heel veel sterkte!
Cookie-instellingen beheren