Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Aanzetten tot prostitutie niet bewezen

Toegevoegd: 22-01-2015, 16.15 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 31-jarige Souburger D. V. vrijgesproken. Tegen V. was 15 maanden cel geëist omdat hij zijn 17-jarig nichtje in de prostitutie zou hebben gebracht.

De rechtbank kwam tot vrijspraak omdat het nichtje steeds andere verklaringen had afgelegd en omdat een klant niet alleen een geheel andere situatie had beschreven, maar haar ook niet herkende van foto's en een ander signalement had gegeven.

Van de in totaal drie klanten die het meisje zou hebben gehad achtte het OM er slechts één bewezen.  V. werd in 2012 voor een dergelijk seksmisdrijf veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar waarvan een jaar voorwaardelijk.

Zie ook:
- Celstraf geëist voor aanzetten tot prostitutie (09-01-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vriendin (24-1-2015 om 16:12)
Lekker makkelijk om te oordelen zonder het hele verhaal te kennen. Valse aangiftes zijn zo makkelijk hier in nl en maken een mensenleven en gezin kapot maar daar houden mensen die reageren helemaal geen rekening mee, tot jezelf als man een keer de dupe bent van iemand die een valse aangifte tegen je doet. Maar ja een mens/man moet eerst zelf ondervinden om te begrijpen wat zo iets is om mee te maken!
henk (23-1-2015 om 11:10)
ik ben het er ook helemaal mee eens met marleen. dit is al de 2e keer dat hij dat doet met minder begaafde en minderjarige meisjes. pas 2 jaar cel gehad en meneer gaat gewoon verder. maarja de straffen ervoor stellen niks voor dus las je dat graag doet is er reden genoeg om door te gaan want straf krijg je in nl toch niet. wel zonde voor die meisjes. die hebben levenslang.
un egte zeeuw (23-1-2015 om 08:27)
Helemaal mee eens Marleen .
henk (22-1-2015 om 22:55)
idd marleen. het is al de 2e keer dat ie zoiets doet dus goeie reden met deze rechtspraak om er mee door te gaan. leve nederland.
marleen (22-1-2015 om 18:02)
rechtspraak in nl is lachertje meer niet zou die rechter zijn dochter moeten zijn dan was het wat anders zeker