Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Verdachte vast voor overval groentewinkel

Toegevoegd: 18-02-2015, 16.59 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De politie heeft een vandaag rond 14.00 uur een verdachte opgepakt in verband met de gewapende overval op een groentewinkel in het Groenewoud. Het gaat om een 19-jarige man uit Vlissingen.

De politie startte direct na de overval met een uitgebreid opsporingsonderzoek. Daarbij hebben het overvallenteam van de districtsrecherche Zeeland en het Basisteam Walcheren gezamenlijk onderzoek hebben gedaan. Dit onderzoek bestond onder andere uit het horen van getuigen, een uitgebreid en intensief buurtonderzoek, passantenonderzoek en het veiligstellen en bekijken van camerabeelden van verschillende winkels en particulieren.

Gezien de grote impact van de overval op bewoners van de wijk hebben zich veel getuigen bij het onderzoeksteam gemeld. Mede daardoor konden agenten vandaag de 19-jarige verdachte aanhouden. De man is ingesloten in het arrestantencomplex Torentijd te Middelburg. De komende dagen zal er verder onderzoek plaats vinden.

Zie ook:
- Groentewinkel Vlissingen overvallen (10-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r (18-2-2015 om 19:24)
een gepaste straf is met voor en achternaam en foto op de voorpagina van hv zeeland, in de pzc, en in de bode. Smartengeld, een vette boete en de leeftijd van de groenteboer in stokslagen
loes (18-2-2015 om 18:23)
zet hem aan de schanpaal, ik heb geen medelijden met deze verdachte
Chris (18-2-2015 om 17:45)
opsluiten zo'n gozer lafaard een man van 80 jaar die zijn aow tje bijvult overvallen, de grens is bereikt.
Cookie-instellingen beheren