Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen bewolkt, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 36 km

Dode vrouw in woning Wemeldinge

Toegevoegd: 26-02-2015, 21.09 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - De politie heeft donderdagavond onderzoek gedaan in een woning in Wemeldinge nadat daar een stoffelijk overschot was gevonden.

De dode werd aangetroffen in een huis aan de Walstraat. Volgens de politie is het slachtoffer een vrouw. Ze zou aan het begin van de avond zijn gevonden. Buurtbewoners zouden alarm hebben geslagen omdat haar hondje bleef blaffen. Volgens de politiewoordvoerder heeft het slachtoffer vermoedelijk enige tijd, waarschijnlijk enkele dagen, in de woning gelegen voordat haar lichaam werd ontdekt.

Omdat niet direct duidelijk was of er sprake was van een natuurlijk overlijden werd ter plekke een onderzoek ingesteld. De recherche heeft onder meer foto's gemaakt. Er is ook een GGD-arts ter plekke gekomen en de politie heeft met enkele buren gesproken. Het hondje van de vrouw is opgehaald door een medewerker van de dierenambulance.

Het politie-onderzoek ter plaatse werd rond 20.45 uur afgerond. Er zijn geen sporen ontdekt die duiden op een misdrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (27-2-2015 om 07:37)
laten we altijd voorzichtig zijn met vermoeden van iets wat we niet zeker weten ik lees niet de leeftijd van die vrouw maar ik vind niet dat de buren Allert zijn geweest als je een paar dagen niets hoort of ziet als je weet dat de persoon alleen is zou ik toch een waarschuwing geven B.V.politie wat wij wel doen die naast ons woont.
Cookie-instellingen beheren