Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agressieve stapper mishandelt agent

Toegevoegd: 19-08-2015, 09.52 uur
Door: Rolf de Feijter

WESTKAPELLE - Een 19-jarige man uit Vlissingen heeft aan de Grindweg in Westkapelle een agent mishandeld. De verdachte was kort daarvoor buiten gezet door portiers van een horecagelegenheid.

Vervolgens zou de man enkele auto's hebben beschadigd op het aangrenzende parkeerterrein, ook zou hij een portier hebben bedreigd. De politie arriveerde woensdag rond 05.00 uur om de man aan te houden. Nadat de verdachte in de politieauto was gezet begon hij zich vervelend te gedragen. Hij trapte daarbij één van de ruiten van het voertuig in en schold de dienders de huid vol.

De man is daarop uit de auto gehaald om hem te boeien. Daarbij verzette hij zich hevig en deelde een elleboogstoot en een aantal schoppen uit aan één van de agenten. Deze raakte daarbij lichtgewond. De diender heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte is afgevoerd naar het politiebureau en vastgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (21-8-2015 om 08:38)
sorry hoor maar dat is risico van het vak, ze beroven mensen wel van hun vrijheid (ze vragen er wel zelf om) maar ik zou ook niet blij zijn, bovendien is het standaard dat iemand geboeid de politie wagen ingaat, ik lees dat hij ongeboeid in de politieauto zat dus die ruit is de agent zijn eigen schuld had hij zich maar aan zijn eigen procedures moeten houden dit is gewoon falen van een agent en dan gaan piepen als hij een dikke lip overhoudt?? ga dan eens in het bedrijfsleven werken, hou je niet aan procedures dan loop je zo bij de sociale dienst
wim (20-8-2015 om 07:11)
Schandalig om zo op te treden van zo,n akelig jongetje de schade die hij verricht van de auto,s hem laten betalen en als je dan leest hoe hij zich gedraag eerst bij een portier en daarna bij de politie zelfs licht gewond word, dat kind moet op nieuw opgevoed worden.
@TSS (20-8-2015 om 00:02)
@TSS mooie reactie :) daar kan ik mij helemaal in vinden.. laat maar komen
P.lamers (19-8-2015 om 20:13)
Het is net beschermd wild als je ze te hard aanpakt zit je in de problemen dan dienen ze een aanklacht in, vroeger kreeg je als je thuiskwam nog een paar tikken achteraan van je vader.maar die tijd is voorbij, de straffen zijn gewoon te mild in Nederland. Aanpakken die figuren voor eens en voor altijd,wedden dat ze het de tweede keer niet meer doen. En zo ja dan heb je te doen met hoe is het woord ook al weer oja veelplegers.
souburger (19-8-2015 om 15:11)
Waarom noemt men zo,n figuur een man.Het is eigenlijk nog maar een snotneus van 19.Schade verhalen op hem en als dat niet lukt dan maar van evt. uitkering of loonbeslag.Zulke vervelende mannetjes kosten de gemeenschap veel geld en ergernis,dus aanpakken die grappemakers.
TSS (19-8-2015 om 12:50)
Zo iemand mogen ze van mij met een Ajax-shirt in het Feyenoord-supportersvak zetten.
Cookie-instellingen beheren