Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kunstgebit in twee stukken na mishandeling

Toegevoegd: 29-12-2015, 15.40 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In Oostburg is tijdens een ruzie het kunstgebit van één van de betrokkenen in twee stukken gebroken. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie vond de ruzie maandagmiddag plaats op de Maagdenburgweg. "Een groep jagers liep op een land in de buurt van deze weg. Een 51-jarige man uit Oostburg was het hier niet mee eens en riep vervolgens naar het groepje."

"Eén van de jagers kwam vervolgens bij zijn auto staan. Deze man, een 72-jarige inwoner van het Belgische Merendree, verklaarde dat de 51-jarige hem meteen een klap gaf. Hij liep hierdoor een bloedlip op en het kunstgebit van de Belg brak in twee stukken", zo vertelt een politiewoordvoerder.

De 51-jarige Oostburger is aangehouden door de politie. Nadat hij een verklaring had afgelegd kon hij een paar uur na zijn aanhouding het bureau weer verlaten. Hij kreeg een dagvaarding mee en zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (30-12-2015 om 09:02)
@Johan, een beetje ongenuanceerde reactie. De natuur houdt niet altijd zichzelf in balans, daarom geeft de overheid jachtvergunningen uit. Verder vindt ik het jammer dat je nu een aantal hobbyisten "over één kam scheert" 9 van de 10 hobby archeologen ( dat zijn die mensen met een metaal detector) die houden echt wel rekening met ingezaaide akkers. Wij vragen ook netjes toestemming om op een akker te mogen zoeken. En, tot slot, vissers komen sowieso niet op ingezaaide akkers. Die zoeken water op om te vissen (op een akker vang je niet zoveel... ;-) ) En een viswater dat grenst aan een akker is altijd vanaf de openbare weg bereikbaar....
wim (29-12-2015 om 19:45)
Reken maar dat dit een duur grapje word, ik zelf moet binnenkort ook op een nieuw gebit kosten 1450,,euro je had beter je hand in je broekzak kunnen steken dat had tenminste niet veel gekost zoals nu wat je gedaan hebt
Leo Hendriks (29-12-2015 om 18:41)
Jagen is zo dom. Ga elkaar vermoorden als je zo graag cowboytje wilt spelen en laat dieren en de natuur met rust!
Johan (29-12-2015 om 18:23)
Ik duld ook geen jagers op mijn land. Jagen is allang niet meer van deze tijd, niemand hoeft nog te jagen om te kunnen eten. Daarbij kan de natuur zichzelf prima in balans houden, daar hebben we geen jagers voor nodig. Dit nog afgezien van de vervuiling dat het met zich meebrengt, lege hulzen overal, lood in de grond, en lege bier blikken in de sloot. Jagers, vissers, mensen met metaal detectors; het loopt allemaal maar ongevraagd over de ingezaaide akkers.
Erik (29-12-2015 om 17:54)
Tja, de laatste dagen van het jaar zijn mensen "net vuurwerk" Kort lontje en voor dat je het weet, "bam".............. Als je tegen jagen bent, kun je dat ook op een andere manier uiten.....
Cookie-instellingen beheren